Xerxes Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 (editace) Ahoj lidi prosím vás koupil jsem si nové 2din radio isudar místo původního dance Vše zapojeno přes kostku jenže už od začátku mám problém s maxidotem, dance mi normálně ukazoval volume, aktuální stanici, atd. Po připojení Isudar rádia je ta vrchní část maxidotu prostě mrtvá, sice podsvícená, ale nic nezobrazí. Taktéž rádio by si mělo po připojení načíst hodnoty z PP jako je rychlost, ruční brzda,... Funguje jen rychlost, ta se zobrazuje - otáčky, venkovní teplota, ruční brzda jsou zamrzlé na určitých hodnotách, a největší komedie je zobrazení zbývajícího paliva (rozmezí od 0l po 180l) skáče jak chce a absolutně mu nezáleží na aktuálním, ani maximálním obsahu paliva v nádrži Fabia 1.2 HTP 51kw rok výroby 2008 Netušíte někdo čím to může být? Editováno: 7. Únor 2020, autor: Xerxes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 7. Únor 2020 Sdílet Vloženo 7. Únor 2020 (editace) Na tieto rádia je tu samostatné vlákno. Odporúčam preštudovať https://forum.skodahome.cz/topic/124483-oem-android-autorádio-z-číny/ Editováno: 7. Únor 2020, autor: orlov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.