jnyy Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Zdravim, mam supa 3 - 2/2017, zkousel jsem si vin pridat do skoda connect portalu a portal mi vratil "Vůz nepodporuje ŠKODA Connect služby". Je mozne dodatecne pridat podporu pro skoda connect? Diky, Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Jeste nemas model infotainmentu se "sklenenym" displejem, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnyy Vloženo 9. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 nemam, takhle u me vypada infotainment : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Únor 2020 Sdílet Vloženo 9. Únor 2020 Tim padem pokud je vubec nejaka sance, tak jedine pres neoficialni kanaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jnyy Vloženo 10. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 diky za odpoved, to je skoda ze to ta moje skoda neumi, slo mi vlastne jen o jednu funkci a to zapinani nezavislyho topeni na dalku, ale ve vysledku mozna by stacilo namontovat nezavisly topeni s dalkovym ovladacem a problem je vyreseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Ano, ma pomerne velky dosah, takze sluzbu do znacne miry umi nahradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.