Publikováno Říjen 31, 200618 r Nazdar chlapi Na netu se da sehnat navigace Garmin StreetPilot c510 uz za 6.800 Kc. Tak o ni dost uvazuju. Neumel byste ji nekdo sehnat jeste levneji?
Říjen 31, 200618 r Jestli chceš koupit navigaci, tak to skoro patří do sekce koupím, ne? Hned mi dej jedno varování.
Říjen 31, 200618 r Autor Tsssss Ja si sam sobe dat nemuzu A navic, ptam se jestli to nekdo neumi sehnat levneji, ne ze to kupuju
Říjen 31, 200618 r ...A navic, ptam se jestli to nekdo neumi sehnat levneji, ne ze to kupuju To jsou výmluvy. Jo a to varování mi zase můžeš smazat, jen jsem zvědav jestli to bude taky tak rychle.
Listopad 1, 200618 r teoreticky viem zohnat vsetko co je v ponuke na www.eBay.co.uk pripadne navigaciu ktora je v predaji v Anglicku. ceny su tam na nu nizsie. kamos je z Ostravy, momentalne v Londyne takze cez neho by sa to dalo, ale zatial o tom nevie
Listopad 2, 200618 r tak bohuzel jen tomtom a dynavix... Ceny??? si rekni konkretni typ a zjistim ti cenu
Listopad 2, 200618 r Tak to budu muset pozkoumat, zas takový přehled o tom nemám. Nějakou obdobu toho Garmina.
Listopad 2, 200618 r Tak to budu muset pozkoumat, zas takový přehled o tom nemám. Nějakou obdobu toho Garmina. ja taky nemam pristup ke vsem jen mam kontakt na firmu od ktery beru hodne veci a muzu proste od nich mit tohle bez papiru...tak ze vzdy zjistuji ceny na konktretni veci
Listopad 2, 200618 r Fugas: http://mobile.itek.cz/k_618-GPS-navigace-N...TOM-ONE-s-mapou No ta ale neumí navigaci podle čísel popisných, což už bych docela chtěl. Ale i tu TT One New, tak mají o něco levněji.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.