Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Bych se zaměřil na příjem dopravních zpráv, taky ty ostatní mapy co k ní dávají jsou asi nic moc.

Jsi si jist? Proc by to neumela? To je zvlastni :kuk:

Protože již v první třídě ZŠ jsem se naučil číst :D a píšou tam, že to sice umí, ale ne v ČR, nebo to blbě chápu?

• Autor

Aby ses nepoprdel :p Jsem si toho malyho "ne v CR" nevsimnul. Ale mozna by stacil jen update FW.

No uvidíme s čím přijde Baurak :w00t1:

Jsi si jist? Proc by to neumela? To je zvlastni :kuk:

Protože již v první třídě ZŠ jsem se naučil číst :D a píšou tam, že to sice umí, ale ne v ČR, nebo to blbě chápu?

Čísla to umí. Mám ji a větší města a čísla popisné nejsou problém, ale doporučil bych tomtom one new - skoro stejná cena a lepší hw.

Já osobně s orientací problém nemám, zatím jsem našel všude vše, čímž nechci říct, že navi je k ničemu, to vůbec nééé, jen bych volil už takovou, která bude právě reagovat na změnu v provozu, v tom vidím největší přínos, jinak zatím v poho slouží navigace v mobilu právě na to dohledávání cíle podle čp., město a ulici najdu i bez velké obrazovky.

Já osobně s orientací problém nemám, zatím jsem našel všude vše, čímž nechci říct, že navi je k ničemu, to vůbec nééé, jen bych volil už takovou, která bude právě reagovat na změnu v provozu, v tom vidím největší přínos, jinak zatím v poho slouží navigace v mobilu právě na to dohledávání cíle podle čp., město a ulici najdu i bez velké obrazovky.

Jasný, já taky nemám s orientací problémy a v pohodě si vystačím s normální mapou. Navigaci považuju spíš za takovou hezkou hračku, a proto do ní půjdu jenom když narazím na nějakou pěknou nabídku, ale rozhodně nepoběžím do krámu a nevysolím za ní desítku, tak nutně jí zas nepotřebuju. ;)

Jasný, já taky nemám s orientací problémy a v pohodě si vystačím s normální mapou. Navigaci považuju spíš za takovou hezkou hračku, a proto do ní půjdu jenom když narazím na nějakou pěknou nabídku, ale rozhodně nepoběžím do krámu a nevysolím za ní desítku, tak nutně jí zas nepotřebuju. ;)

Tak to jsme na tom stejně, ona ta cena půjde dolů, teď je to docela drahá hračka :D

omlouvam uplne jsem tady na to tema zapomel tak to v pondeli zkusim zjistit co jste chteli ;)

jeste jednou sorry

omlouvam uplne jsem tady na to tema zapomel tak to v pondeli zkusim zjistit co jste chteli ;)

jeste jednou sorry

V pohodě, zas to tolik nehoří ;)

• 2 týdny později...

Baurak: Tak co, nevzpoměl sis na nás? ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.