Listopad 2, 200618 r Bych se zaměřil na příjem dopravních zpráv, taky ty ostatní mapy co k ní dávají jsou asi nic moc.
Listopad 2, 200618 r Jsi si jist? Proc by to neumela? To je zvlastni Protože již v první třídě ZŠ jsem se naučil číst a píšou tam, že to sice umí, ale ne v ČR, nebo to blbě chápu?
Listopad 2, 200618 r Autor Aby ses nepoprdel Jsem si toho malyho "ne v CR" nevsimnul. Ale mozna by stacil jen update FW.
Listopad 2, 200618 r Jsi si jist? Proc by to neumela? To je zvlastni Protože již v první třídě ZŠ jsem se naučil číst a píšou tam, že to sice umí, ale ne v ČR, nebo to blbě chápu? Čísla to umí. Mám ji a větší města a čísla popisné nejsou problém, ale doporučil bych tomtom one new - skoro stejná cena a lepší hw.
Listopad 2, 200618 r Já osobně s orientací problém nemám, zatím jsem našel všude vše, čímž nechci říct, že navi je k ničemu, to vůbec nééé, jen bych volil už takovou, která bude právě reagovat na změnu v provozu, v tom vidím největší přínos, jinak zatím v poho slouží navigace v mobilu právě na to dohledávání cíle podle čp., město a ulici najdu i bez velké obrazovky.
Listopad 2, 200618 r Já osobně s orientací problém nemám, zatím jsem našel všude vše, čímž nechci říct, že navi je k ničemu, to vůbec nééé, jen bych volil už takovou, která bude právě reagovat na změnu v provozu, v tom vidím největší přínos, jinak zatím v poho slouží navigace v mobilu právě na to dohledávání cíle podle čp., město a ulici najdu i bez velké obrazovky. Jasný, já taky nemám s orientací problémy a v pohodě si vystačím s normální mapou. Navigaci považuju spíš za takovou hezkou hračku, a proto do ní půjdu jenom když narazím na nějakou pěknou nabídku, ale rozhodně nepoběžím do krámu a nevysolím za ní desítku, tak nutně jí zas nepotřebuju.
Listopad 2, 200618 r Já osobně s orientací problém nemám, zatím jsem našel všude vše, čímž nechci říct, že navi je k ničemu, to vůbec nééé, jen bych volil už takovou, která bude právě reagovat na změnu v provozu, v tom vidím největší přínos, jinak zatím v poho slouží navigace v mobilu právě na to dohledávání cíle podle čp., město a ulici najdu i bez velké obrazovky. Jasný, já taky nemám s orientací problémy a v pohodě si vystačím s normální mapou. Navigaci považuju spíš za takovou hezkou hračku, a proto do ní půjdu jenom když narazím na nějakou pěknou nabídku, ale rozhodně nepoběžím do krámu a nevysolím za ní desítku, tak nutně jí zas nepotřebuju. Tak to jsme na tom stejně, ona ta cena půjde dolů, teď je to docela drahá hračka
Listopad 3, 200618 r omlouvam uplne jsem tady na to tema zapomel tak to v pondeli zkusim zjistit co jste chteli jeste jednou sorry
Listopad 5, 200618 r omlouvam uplne jsem tady na to tema zapomel tak to v pondeli zkusim zjistit co jste chteli jeste jednou sorry V pohodě, zas to tolik nehoří
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.