kria Vloženo 23. Únor 2020 Sdílet Vloženo 23. Únor 2020 Dobrý den Motor 1.9TDI 81kw při otáčkách těsně pod 2.000 cukne. Děje se to jen při zařazení 3 stupně a výše.Auto už bylo několikrát v servisu a je vyměněno snad vše,co šlo.Po každém vrácení ze servisu chvíli necuká,ale po chvíli je problém zpět. Nemáte prosím někdo nějaký nápad?? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0jura01 Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 Řeším teď stejný problém vyměnili jsme palivový filtr a řádně odvzdušnil pak jsem vyměnil i relé 109 které mělo náběh na studený spoj to taky nepomohlo , váha vzduchu je v pořádku. odvzdušnil jsem vstřiky vyměnil fouklé těsnění pod vstřikem dále jsem vyčistil sací koš v nádrži to také nepomohlo a zítra budu natahovat nové podtlakové hadice které jsou už staré. No a jestli to nepomůže tak už mě napadá jen vstřikovací čerpadlo a nebo snímače otáček na motoru . Jestli jste měli někdo podobný problém s cukaním a vyřešili jste ho tak mi prosím napište. octavia I 1999 1.9 TDI 81Kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kria Vloženo 27. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2020 To Vám rovnou ušetřím pár peněz. Vstřikovací čerpadlo mám vyměněné a taky to nezabralo. Podtlakove hadice jsem neměnil. Tak dejte prosím vědět, jak to dopadlo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ocharlie Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Jak to dopadlo pomohly ty hadičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.