Lubo55kw Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Dobrý den chtěl bych se zeptat na US SPZ na levou stranu nárazníku mám ho vyříznutej kvůli Intercooleru a do zádu na kufr klasickou a mě zajímá jestli by to šlo zařídit za 1: jestli by šlo mít 1 US a jednu klasickou a hlavně za 2: jestli bych mohl mít ve předu US značku na levém boku nárazníku https://www.google.com/search?q=Octavia+1+US+spz&safe=strict&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=isvn&sxsrf=ALeKk03GAnpJlt0KCbVrk-qOtmpN5CkpNg:1582549593066&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjT0dXSoOrnAhUEuaQKHbxFAwcQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=360&bih=631&dpr=3#imgrc=VINq5YZOlDwtFM Spoiler Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 24. Únor 2020 Sdílet Vloženo 24. Únor 2020 Vyhláška č. 343/2014 Sb. o registraci vozidel: § 32 Způsob umístění tabulky s registrační značkou na vozidle (1) Tabulka s registrační značkou se umístí tak, aby byla na místě určeném konstrukčním řešením silničního vozidla a při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo55kw Vloženo 28. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 V 24. 2. 2020 na 16:32, Pawouk napsal: Vyhláška č. 343/2014 Sb. o registraci vozidel: § 32 Způsob umístění tabulky s registrační značkou na vozidle (1) Tabulka s registrační značkou se umístí tak, aby byla na místě určeném konstrukčním řešením silničního vozidla a při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě. Takže jo? Kdybych jí tam připevní tak aby nespadla tak můžu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Podle mě ne, místo určené konstrukčním řešením je u jedničkové Octavie přece vpředu uprostřed nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.