Publikováno Únor 24, 20205 r Dobrý den chtěl bych se zeptat na US SPZ na levou stranu nárazníku mám ho vyříznutej kvůli Intercooleru a do zádu na kufr klasickou a mě zajímá jestli by to šlo zařídit za 1: jestli by šlo mít 1 US a jednu klasickou a hlavně za 2: jestli bych mohl mít ve předu US značku na levém boku nárazníku https://www.google.com/search?q=Octavia+1+US+spz&safe=strict&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=isvn&sxsrf=ALeKk03GAnpJlt0KCbVrk-qOtmpN5CkpNg:1582549593066&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjT0dXSoOrnAhUEuaQKHbxFAwcQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=360&bih=631&dpr=3#imgrc=VINq5YZOlDwtFM Spoiler Spoiler
Únor 24, 20205 r Vyhláška č. 343/2014 Sb. o registraci vozidel: § 32 Způsob umístění tabulky s registrační značkou na vozidle (1) Tabulka s registrační značkou se umístí tak, aby byla na místě určeném konstrukčním řešením silničního vozidla a při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě.
Únor 28, 20205 r Autor V 24. 2. 2020 na 16:32, Pawouk napsal: Vyhláška č. 343/2014 Sb. o registraci vozidel: § 32 Způsob umístění tabulky s registrační značkou na vozidle (1) Tabulka s registrační značkou se umístí tak, aby byla na místě určeném konstrukčním řešením silničního vozidla a při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě. Takže jo? Kdybych jí tam připevní tak aby nespadla tak můžu?
Únor 28, 20205 r Podle mě ne, místo určené konstrukčním řešením je u jedničkové Octavie přece vpředu uprostřed nárazníku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.