LSK Vloženo 24. Únor 2020 Vloženo 24. Únor 2020 Dobrý den, obracím se nejdříve na fórum před prohlídkou mechanikem neboť možná někdo z Vás tento problém řešil. Vlastním Octavii II - 1.9TDI už řadu let. Najeto 235 000. S autem jsem neměl problém až do začátku tohoto týdne. Auto je po celkovém servisu, který byl udělán v Srpnu 2019 ( nové rozvody, brzdy, desticky, kapaliny, fitry atd.) S autem zacházeno vždy co nejlépe. Poctivá výměna oleje každých 10k km. Nyní mi po zahřátí na 90 začne při vyřazení klepat něco u motoru když je vyřazeno na neutrál. Občas je to velmi nahlas (zvuk, jak kdyby sem za sebou pri jizdě táhl kovovou trubku :D, či něco takového). Auto řadí v pořádku, spojka nepodkluzuje, rozjezd v pořádku. Táhne v pořádku, před rokem výměna turba. Zvuk zmizí když se zařadí nebo sešlápne spojka. Nenapadá někoho, co by to mohlo být, či jestli se někdo s podobným problémem nesetkal a nemohl by mi před servisem poradit, co by to mohlo být? Děkuji LSK Citovat
jaso Vloženo 24. Únor 2020 Vloženo 24. Únor 2020 (editace) To bude dvojhmotný zotrvačník. Keď už to budeš mať rozobraté vymeň komplet spojku aj s ložiskom. Editováno: 24. Únor 2020, autor: jaso Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.