Publikováno Únor 24, 20205 r Zdravím všechny, mám prosbu a už jsem s toho velmi nasra*tej... Mám radio od číňana, je to android viz foto... (žádný manuál ani návod, nebyl u rádia) Kód/Pin jsem zjistil (3368) Nevíte prosím někdo jak rozchodit přední kameru na DVR. Kamera normálně funguje na přepnutí na AUX IN nejdřív jsem měl problém s tím, že rádio psalo ( Během jízdy se prosím nedívejte na video - Please do not watch video while driving). Tak to jsem vyřešil připojením kostry na ruční brzdu (GND+BRAKE) tím jsem vyřešil, že kamera funguje, ale nemohu rozchodit to DVR a ano rádio tu funkci má ... viz foto... Jinak k rádiu mám dva svazky drátu ... to bylo u toho rádia Zadní kamera je připojena na zelený cinch + Rewerse(zelený drát) Přední kamera je připojena F Cam 1 + (AMP&ANT CON modrý drát) + (odblokování obrazu za jízdy Brake Fialový drát + GND černý drát) mám svazek drátu číslo 1 Zelený cinch (samička) - CAM Oranžový drát - ILLUMI Hnědý drát - SMC1 Hnědý drát2 - SMC2 Fialový - BRAKE Černý - GND Zelený - REVERSE Modrý - AMP&ANT CON Žlutý - BATT+ Červený - ACC Druhý svazek (Jen CINCH samičky) číslo 2 Žlutý cinch - F CAM1 Žlutý cinch - V OUT1 Žlutý cinch - V OUT2 Bílej cinch - LIN Bílej cinch - FL OUT Červený cinch - RIN Červený cinch - FR OUT Hnědý cinch - WOOF OUT rádio má vzadu koncovku ISO přesně jako měl Comlombus, jen zastrčit a všechno funguje (kdybych nezapojoval kamery a nechtěl DVR, tak všechno fungovalo hned po nasazení isa do rádia, volant i parkovací asistent) Moje otázka zní, jak mám rozchodit tu černou skříňku DVR, co kde dělám špatně? Ten cinch jsem postrkal do všech žlutých samíček i do té jedíný zelený a stejně nic ... Nemám problém i někam přijet, jsem z Prahy a velmi rád zaplatím. Všem předem děkuji za info a případnou pomoc! Přední kamera Zadní kmera Upraveno Únor 24, 20205 r od Pitbu11
Únor 25, 20205 r Žlutý cinch - F CAM1 druhý svazek (Jen CINCH samičky) číslo 2 žeby to bolo FRONT CAMERA? spínané 12V si musíš asi napojiť asi niekde inde...
Únor 26, 20205 r Autor To r_e_n_e: Díky za info, ale na tom F CAM 1 to mám teď a +12V jsem zkoušel i přímo od baterky ... a nic kamera jela, ale DVR ne... podle mě se musí s něčím propojit, ale nevím s čím .... Nevíš náhodou co je tohle za kabely a k čemu sloužej? Oranžový drát - ILLUMI - Tak to už jsem zjistil co je (Illuminate Backlight)Hnědý drát - SMC1 Hnědý drát2 - SMC2 Upraveno Únor 26, 20205 r od Pitbu11
Únor 26, 20205 r Kupoval si radio cez Aliexpress alebo ebay? Skusil by som kontaktovat predajcu. Mne v tychto veciach dost pomohol. Dal mi napriklad aj pristup do Factory menu, kde vies pozriet ako mas nastavenu kameru do normy NTSC alebo PAL.
Únor 27, 20205 r Autor To r_e_n_e: děkuji! Tak to mám smůlu, já to kupoval tady na inzerát, od nějakých rusky mluvících hochů, ale vše v pohodě, nestěžuju si... Jen jsem jim teď volal a ptal se jestli neví jak to rozchodit, a on říkal, že se to tam jen strčí a musí fungovat, v tom měl pravdu to tak bylo. Měl jsem parkovací senzory a po nasazení radia šlapali, kromě bluetooth vše co škodovka měla a mám výbavu LK a někde na foru sem četl, že nepůjde zvuk a šel. Nemám hudební sluch, tak moc neposoudím jestli je to lepší nebo horší. Jediné co vím, že za 3500,- za rádio, to umí 10x víc než colombus za 76000,- mimochodem (za který pojištovna vyplatila 7230Kc mínus - spoluúčast takže vlastně ho*no) bylo to rozpočtem, jen doufám, že se to nekrade. Mapy aktualizované i s popisným číslem, kamery obě, internet, android pro mě absolutní špica, jediný co mě nejde je to DVR, ale já na to snad příjdu ;D Já to stejně asi používat nebudu, ale chci aby to fungovalo ... Jinak heslo na servis menu jsem vygooglil, někde v anglii, ale o DVR + zapojení není nikde nai čárka .... Ještě zkusím přehodit nějak káble ... jako moc už možností není .... ale zase se nechci v tom srát, když do toho už nevidím... to když odpalím rádio, tak to bych přežil, ale co když odpalím něco jiného... ale jak se říka "risk je zisk" v mém případě určitě bude ztráta ;-D To Všichni: Nevíte někdo prosím k čemu jsou tyhle dva kabely??? Hnědý drát - SMC1 Hnědý drát2 - SMC2 Upraveno Únor 27, 20205 r od Pitbu11
Září 25, 20204 r Kód do nastavení "3368" mam aj ja na mojom Androide by PRC. Výrobca je: https://www.joyingauto.com/ https://www.joyingauto.eu Aby Ti išla predná kamera aj so záznamom, bolo treba kúpiť kameru na USB od toho istého výrobcu: https://www.joyingauto.com/accessories.html A bolo treba doinštalovať apku na ovládanie.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.