Luccccas Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 (editace) Ahojte, ako velmi je citit bocny vietor pri jazde na dialnici? Niekde som cital ze to je to s Kodiaqom celkom neprijemne. Editováno: 29. Únor 2020, autor: Luccccas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 Nejel jsem po dálnici teď při těch vychřicích, ale když víc fouká je to pocitově víc cítit (což je logické) než u menšího auta (můžu srovnávat s OII kombi), ale že by to bylo nějak nepříjemné... Je to větší plocha, ale zase je vyšší hmotnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 29. Únor 2020 Sdílet Vloženo 29. Únor 2020 (editace) @Luccccas Nejdřív jsem si to myslel, až jsem začal jezdit po dálnici. A pak jsem úplně změnil názor. Zjistil jsem, že Kodiaq se chová víceméně stejně jako Octavia a možná ještě lépe. Je třeba si uvědomit, že důležitá je nejen boční plocha auta, ale také jeho hmotnost, která je v Kodiaqu velká. Důležité je také to, že neni žádný hluk způsobený vzdušnou hybností. Editováno: 29. Únor 2020, autor: Skodzinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.