RyVeS Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Zkousle jsem se ptat uz v tematu " Komplet brzdy" ale nevim jestli je to tam jeste aktualni. Resej se tu ruzny brzdy (Brembo, Zimmermann, Ferodo, Ate) ale nikde jsme nevidel zkusenosti s origo Skodovackejma a tak mi zajima jestli jsou nejaky zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 No jak vidim tak sem nikdo nepise Tak sem neco hodim Ja mam jeste na prednich original z vyroby.Najeto 152tis a myslim ze jeste nejakej ten patek vydrzi.A ani nejsou zvlnene.Za to zadni meneny komplene v 90tis.Stejne by me zajimalo od koho montuje skodovka ty brzdy aby to nebylo od (Brembo, Zimmermann, Ferodo, Ate atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Skodovka si je dela sama. Maj vlastni slevarnu a tam delaj pro VW a skoda kotouce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Skodovka si je dela sama. Maj vlastni slevarnu a tam delaj pro VW a skoda kotouce. A to psali v Blesku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Skodovka si je dela sama. Maj vlastni slevarnu a tam delaj pro VW a skoda kotouce. A to psali v Blesku ? Ne. Ty mas jinej nazor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budy Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 No, je fakt že to zní minimálně divně, že by VW group měla vlastní slévárnu??? Taky bych se vsadil že jde o převlečené ATE, Ferodo, nebo něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 No, je fakt že to zní minimálně divně, že by VW group měla vlastní slévárnu???Taky bych se vsadil že jde o převlečené ATE, Ferodo, nebo něco jiného... Mozny je vsechno ale v jedny skodovce mi to rikal technik. Pry tam byl na skoleni. Ptal jsme se i jinde u skodovky (driv jsme si myslel, ze skoda pouziva ATE) a tam rikali, ze ATE maj brzdice ale ne kotouce, ze na ty maj vlastni vyrobu. Takze vychazim z informaci 2 servisu Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Skodovka nakupuje od jinych vyrobcu. Zkus si brzdy nekdy sundat - budes na nich mit logo vyrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Skodovka nakupuje od jinych vyrobcu. Zkus si brzdy nekdy sundat - budes na nich mit logo vyrobce. jj to plati treba pro brzdovej valec, tam je primo ATE ale kdyz si vezmu kotouc, tak je tam znak Skoda, Audi a tusim VW a objednavaci cislo a nic jinyho tam nenajdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsstanik Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já měl orig. na přední nápravě kotouče ATE + desky Pagid a zadní kotouče Lucas + desky Textar. Octa 97. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Skodovka nakupuje od jinych vyrobcu. Zkus si brzdy nekdy sundat - budes na nich mit logo vyrobce. jj to plati treba pro brzdovej valec, tam je primo ATE ale kdyz si vezmu kotouc, tak je tam znak Skoda, Audi a tusim VW a objednavaci cislo a nic jinyho tam nenajdes. Ale to, ze je tam logo vyrobce, neznamena, ze je to vyrobek Skoda Auto. Skoda pouziva vyrobky jinych... Konkretne u kutoucu jsou to ATE, ferodo, Lucas... nejcasteji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Taky nevěřím, že má Škoda svoji slévárnu a kotouče si vyrábí. Určitě má dodavatele, který jim kotouče dodává. Už jenom proto, že by musela mít Škoda i svoji obrobnu, kde by se ty odlitky kotoučů na kotouče dodělaly. Ale zpět k tomu původnímu, jestli origo kotouče nebo jiné. Je to věc názoru, ale já to budu řešit podle zkušenosti jiných. Mám známého ve škodováckým servisu, kde mají taky zastoupení pro ATE. Když jsem se ho ptal, co dát, řekl mi, že ATE jsou lacinější, ale lidi si je jezdí dřív měnit, protože nevydrží tolik, co origo. Takže já si na jaře dám origo. S deskama cca. 5.500,- Kč na můj vágen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ano ja dlouho shanel opravnou sadu do zadnich bubnu - prasatek a necha si je Skoda vyrabet v Nachode - Rubena - do prodeje to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Taky nevěřím, že má Škoda svoji slévárnu a kotouče si vyrábí. Určitě má dodavatele, který jim kotouče dodává. Už jenom proto, že by musela mít Škoda i svoji obrobnu, kde by se ty odlitky kotoučů na kotouče dodělaly. Ale zpět k tomu původnímu, jestli origo kotouče nebo jiné. Je to věc názoru, ale já to budu řešit podle zkušenosti jiných. Mám známého ve škodováckým servisu, kde mají taky zastoupení pro ATE. Když jsem se ho ptal, co dát, řekl mi, že ATE jsou lacinější, ale lidi si je jezdí dřív měnit, protože nevydrží tolik, co origo. Takže já si na jaře dám origo. S deskama cca. 5.500,- Kč na můj vágen. A co rokal znamej o destickach? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.