luckyluck Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 dnes jsem koukal na jednu zvláštnost na svém palubním pc. Když jsem zastavil, nechal auto nastartované, koukám na palubní pc jak blázen. Okamžitá spotřeba byla řekněme do cca litru, což je u mého mpíčka docela normální, ale průměrná stále rostla. Když jsem zastavil,.. tak tam bylo cca 8,2 a postupně to po litru vystoupalo do cca 8,6, pak jsem to nevydržel a típnul to. Ale okamžitá stále cca do litru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 co je na tom k nepochopeniu? Ved si stal, takze spotreba na prejdenych 100km stupala, kedze si palivo spotrebovaval a nehybal si sa. PRIKLAD: Prejdes konstantne 90km/h s priemerkou (aj aktualnou spotrebou) dajme tomu 4 litr/100km, avsak zarazu zastavis a cakas dajme tomu 1hod so zapnutym motorom. Cakas ze priemerka bude aj po stani 4ltre/100km? kdeze... priemerka bude o danu spotrebu vyssia. Riesit sa to da sustavou dvoch rovnic o dvoch neznamych, teda matematikou ZS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 31. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 (editace) hm, možná se mi rozsvítilo.. nedošlo mi, že když stojím, tak mě vlastně čeká pořád ten zbytek cesty do průměru 100 km, tudíž ta spotřeba přiskakuje. Ale když to takhle píšu, stejnak to nechápu ale podle mého by se stejnak měla spotřeba snižovat, protože ten přírůstek spotřeby na neutrálu není ani polovina průměrné spotřeby po jízdě před zastavením Takže jsem asi fakt úplně blbej... :: smažte prosím tohle téma Editováno: 31. Říjen 2006, autor: luckyluck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 31. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2006 Ale taký detail. Tá litrová spotreba je 1 L/hod, nie na 100 km! A to je fest rozdiel. A keby si stál hodinu a mal spotrebu 1 L/hod, tak vzhľadom na to, že sa nehýbeš by si v limitnom prípade mohol mať aj nekonečne vysokú spotrebu na 100 km, PP by to zobrazil ako 99,9 l/100 km. Rozumieš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 ok, už mi to je jasné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 to je fakt normální a logické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 tak tohle tema nema chybu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Inak poopravujem svoje predošlé tvrdenie. Neviem ako u ostatných modelov, ale moja OII vie zobraziť na priemernej spotrebe nanajvýš 49,9. U Okamžitej až 99,9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 To máš vyzkoušné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferdinand Mravenec Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 PP počítá správně, to jen luckyluck chyběl ve škole, když brali fyziku a matematiku. Je přeci logické, že když se ujetá vzdálenost nemění a do motoru teče benzín tak se průměrná spotřeba zvyšuje. Nic na tom nemění fakt, že okamžitá spotřeba je jen 1l/hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tomas.cz - jasne, že to mám vyskúšané. Veď si to skús aj sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Mě se zobrází okamžitá maximálně 52 l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tomas.cz: Kdyz ti k tomu klouzne pri rozjezdu spojka, je tam 99.9 l/100km hned... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tomas.cz: Kdyz ti k tomu klouzne pri rozjezdu spojka, je tam 99.9 l/100km hned... jj mam to tam kazdou chvili 99,9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.