Jury Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 (editace) Auto Fabia 1.4mpi, 78t. najeto, jedu na pětku asi 85km/h a omylem tam hodím dvojku z pětky a nezareaguji v čas a nechal jsem automaticky vyrovnat otáčky, byl jsem si 100% jistej, že tam mám 4 stupeň. Žádný extra špatný zvuk to neudělalo,. ale už se mi to stalo 2x. Myslíte, že se tomu mohlo něco stát? Jak by se to dalo zjistit? Musím si na to dát bacha.. Co bych měl teď třeba zkontrolovat? Mám trochu obavy. Editováno: 8. Březen 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Z 5 dvojku? To jak podřazuješ? Nech jsi zkontrolovat bovden řazení a vůli v řadící páce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jury Vloženo 8. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 Díky A co motor? mohlo se tomu něco stát? Nevím kolik jsem už přesně jel- 70-85km/h, neumím řadit z 5 na nižší :D prostě to tam nějak rvu, půjdu si to vyzkoušet teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 8. Březen 2020 Sdílet Vloženo 8. Březen 2020 (editace) Ne motoru to sice neprospívá,ale určitě se mu nic nestalo. Z 5ky dvojku řadit je skoro umění. Nechápu to. Pokud tou řadící páku nekvedláš jak při míchání těsta. Jemně a z citem řad nahoru i dolů. Ty převodovky jsou od škodovky fajn a rychlosti tam i zpět jdou velice lehce. Editováno: 9. Březen 2020, autor: Mirek 835 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.