bubakkaja Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Ahoj mám o2 rs 125kw cega a často se mi stává že auto dost kouří-modrý dým a má u toho zvýšený volnoběh asi 1000ot/min.Pak mi asi začal přibývat olej v motoru protože ho bylo nějak moc.Dělá to skoro denně,jezdím s tím často jen ve městě 3km tam a zpátky.Zaplněni fapuz je dle vagu 3.9g a když chci udělat regeneraci tak napíše že teplota výfukových plynů za katem je 0°c.Tak to vypnu znovu nastartuju dám regeneraci,ta se spustí a už ukazuje teplotu 180°c.Nicméně po asi 5 minutách vypalování napíše že test nelze dokončit protože teplota výfukových úplynů je zase 0°c.Ale motor nemá žádnou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajkpark Vloženo 11. Duben 2020 Sdílet Vloženo 11. Duben 2020 (editace) Ahoj, nejsem mechanik, ale tohle vypadá na nějaké vadné teplotní čidlo, pokud ti to ukazuje 0 stupnu, to je cidlo nefunkcni ne? A pokud se regenerace ridi cidly, jako ze jo, tak pak musi dle algoritmu regeneraci ukoncit ... Editováno: 11. Duben 2020, autor: ajkpark Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubakkaja Vloženo 25. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2020 Asi jo ale je divné že to v diagnostice neháže chybu.Musím najet do hodnot a podívat se na teplotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.