PepeRS245 Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 S 20mm zadek neleze ale víc bych tam už nedával a předek leze minimálně viz foto. Pocitově auto lépe drží a ztuhnul volant. Jak jsem už psal, chtěl jsem hlavně zachovat origo délku šroubů kol. Co se týká škrtání tak normálně jezdím max. ve dvou lidech takže nemám co řešit. Ale po nasazení podložek jsem už vezl v kufru 6ks 75L pytlů hlíny a zadek seděl dost a ani při houpavé jízdě na režim comfort žádné škrtnutí neproběhlo. Kola mám origo Sirius R19 ET44 a pneu 235/40. Jo a GEO jsem taky zatím nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 No bez nove geo by se mohli sjizdet vnitrky kol si myslim. U superba se da stelovat i odklon a tim by se to prave dalo naladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Mal som na byvalom nahodene leto..zima...odjazdene cez 25000km a ziadny problem aj bez geo,nic sa nesjizdelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 No ja prave tenkrat sice na fabii rs mel podlozky a siroky kola a sjizdel se vnitrek, ale tam se geometrii nedal nastavit odklon a vzadu vlastne geo stelovat nesla vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sat Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Ahoj,já měl podložky na octavii a měnil jsem dříve ložiska a uložení,je na ně větší páka než obvykle,geometrie se také změní. Je to každého věc,jen píšu mé zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 Len nepises,ze na Octavii s najazdom vysoko cez 200 000...to asi my tu riesit nemusime..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 27. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2020 Vcera som bol v autorizaku a opytal som sa co oni a podlozky a zaruka. Odpoved ma prekvapila. Aj oni davaju na funglace (asi aby to lepsie vyzeralo) podlozky pod kola v ramci akoze "fabrickeho tuningu". Servisak potvrdil ze podvozopk moze byt trochu tvrdsi a moze skor odist lozisko a myslim tycka stabilizatora alebo nieco podobne... Takze 15mm pojdu asi na auto, ved dat dole ich m,ozem hociekdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 Toto si Jozef skor niekde vycital,alebo pocul.Toto servis,ani ziadny dealer nikdy nerobi.Dava to fabrika na fotenie do katalogov a na vystavne auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 Oooo dio....Patrik1971 citaj co pisem...ked pisem ze mi to sam servisak povedal tak ty mi na to napises ze som to niekde cital...no...ok teda tak cital... Apropo ty vies a poznas kazdy servis a dealera? Ti vravim ze mi povedal ze to odporuca co sa tyka jazdnych vlastnosti a vzhladu (a vtedy mi spomenul ze to davaju na niektore ich vozidla) ale mozu skor odist niektore casti ako som pisal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 Ano Jozef,pohybujem sa v tejto brandzi uz nejakych 25 rokov:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 28. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2020 To vobec nic nedokazuje ani nepotvrdzuje...nemozes vediet ani o 10% veci co sa deje mimo tvojho pola pososbnosti...ja som s nimi nerobil vysluch preco,komu,naco,ako to davaju. Len mi prosim ta netvrd ze som to cital ked ja napisem ze mi to sam servisak povedal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Máte někdo zkušenosti kde koupit podložky? Chci na superba předek 15 a zadek 20mm, pokud možno bez použití delších šroubů. Kola 19" Trinyty. Musím je pak nechat zapsat do TP nebo to na technický nebo v případě kolize neřeší? Díky. Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 9. leden 2021 Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Homologovany myslim dela eibach a HR. Dej to normapne do vyhledavace a neco to vyplivne. Ale pocitej ze tenhle typ podlozek je celkem drahej. Pocitej tak kolem 6000,- za ty 4 podlzky. Jinak ty u kterych jdou pouzit puvodnisrouby se snad vyrabej az od tloustky 20mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 9. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2021 Ano, 1,5cm jedině s delšími šrouby. 2cm už mají závit a tam použiješ origo délku šroubů. Vše kde koupit a jak zapsat je popsáno v tomto tématu na začátku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS245 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Já kupoval Eibachy 2cm na všechny 4 kola za 3850,- s DPH 😊 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 Zdravim borci. Rad by som sa opytal o radu. Chcem kupit rozsirovacie podlozky na svoj sportline S3 combi 4x4, r.v. 11/2018, MR 2019. Co som vycital tak asi Patrikovych 1,5 cm by stacilo aby v prip. totalneho nalozenia vzadu nic neskrtalo. Ktore z tychto by ste vybrali? Prip. je to jedno (obe hlinik)? Treba merat tie rozmery A/B v pripade SCC? Disky origo Vega 19/18 (leto/zima). Prip. ine postrehy naco si dat bacha? Myslim ze sroby budu treba dlhsie napr... Zapisovat sa na SK udajne neda tak to neriesim. Jazdne vlastnosti a eventuelne problemy s geo, zjazdenim pneu, prip. opotrebenim ulozenia naprav som cital. To je taky vecny boj ci nieco viac trpi, alebo nie, tazko sa do dokazuje asi... Vdaka pekne. https://www.alutechnik.cz/rozsirovaci-podlozky-15mm-5-100-5-112-57-1-scc-12119w-cerne-elox-a-16mm-b-3mm-2ks-p19523/#gallery https://www.eibach24.sk/Eibach-Pro-spacer-silver-distancne-podlozky-Skoda-Superb-S90-2-15-013-d9489.htm?tab=download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 Hoši,hoďte pak foto,jak to vypadá.Vždycky jsem házel podložky na vše co jsem měl,ať už Ford Puma nebo Leon ale na Supa mi to moc nesedí,proto se rád nechám vyvést z omylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 Tu je pred a po s 15mm podlozkou.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 V 9. 1. 2021 na 15:54, Cabovaveronika napsal: Máte někdo zkušenosti kde koupit podložky? Chci na superba předek 15 a zadek 20mm, pokud možno bez použití delších šroubů. Kola 19" Trinyty. Musím je pak nechat zapsat do TP nebo to na technický nebo v případě kolize neřeší? Díky. Tomáš Preco povodne sroby? Resp. tym padom dve sady srobov nie? Jedny podlozka-naboj a druhe podlozka-disk. Mna aut. servis pred tym varoval ze radsej dlhsie sroby.. Dik,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 @Jozef999 Ak chces iba 15mm, tak mas iba jednu moznost, teda priechodne podlozky s dlhymi srobami. Podlozky so zavitovymi puzdrami sa robia od 20mm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef999 Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 To viem, len ma zaujimal dovod preferencie dvojiteho uchytenia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 18. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2021 Mančafte,necháváte podložky i přes zimu nebo je dáváte jen na leto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2021 Kvoli kamienkom a bordelu na cestach pocas zimy radsej dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 V čem jsou horší delší šrouby oproti přechodným podložkám a tudíž o více šroubech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 24. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2021 Teoreticky by tam mohlo dojit ke strihu sroubu. Prakticky jsem to este za normálních situaci nevidel. Max pri povolenych sroubech, ale to je spatni i kdyz nemas podlozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.