Piaggio Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Mam dotaz. Prisiel som tvarou tvar k niecomu co mi vobec neni jasne a prosim o radu. Neviem co je na tom pravdy ale vraj kluce s IMMO3 sa daju prizposobit len raz.Mam tomu chapat raz po tom ako su z vzroby naprogramovane? Mam v tom trochu gulas tak poradte dakto. -Vlastne ked prizposobujem "klicky k zapalovani" mam tomu chapat tak,ze pristojovka,cize imobilizer ZAPISUJE do transpondera v kluci ci sa z neho cita? A vlastne to cislo SKZ.... sa vztahuje na udaj ulozeny v kluci? Mam taky pripad.mam dvoje budiy. jedny nove a druhe pouzite. Mozem mat oboje funkcne tak aby som si tam dal ktore chcem? Mozem si dako znicit kluce? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) toto som počul aj ja že kluč akonahle je raz prisposobeny už ho inde neprispopsobiš a asi je to pravda lebo som skušal prisposobiť vyskakovačku na rv2000k povodnym dvom klučom a ked došlo na učenie tretieho rozblikala sa kontrolka imobilizeru a koniec. sranda je že aj ked to urobilo hneď potom som s klučom naštartoval. nadruhy raz už nie. k tym dvom budikom: ja to mam teraz presne tak - mam dvojo a funguju oboje, povodne a maxidotove. z povodnych sme totiž kopirovali časť eepromy do maxidotovych aby sme nemuseli prisposobovať kluče a vlastne všetko Editováno: 1. Listopad 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 toto som počul aj ja že kluč akonahle je raz prisposobeny už ho inde neprispopsobiš a asi je to pravda lebo som skušal prisposobiť vyskakovačku na rv2000k povodnym dvom klučom a ked došlo na učenie tretieho rozblikala sa kontrolka imobilizeru a koniec. sranda je že aj ked to urobilo hneď potom som s klučom naštartoval. nadruhy raz už nie.k tym dvom budikom: ja to mam teraz presne tak - mam dvojo a funguju oboje, povodne a maxidotove. z povodnych sme totiž kopirovali časť eepromy do maxidotovych aby sme nemuseli prisposobovať kluče a vlastne všetko Maju to chlapici premyslene. A napada ma jedna vec.Tie ciste transponder Presne nad tym skopirovanim som rozmyslal.To je idealne riesenie. Treba tam asi miesta z SKZ... TMB... a miesto kde je pin. Mozes mi upresnit co a odkud po kud sa kopiruje? Mam na mysli budiky 6Y0920860M - obycajne na 1.2 Nemas prosim ta dake dumpy 6Y0920880M alebo 6Y09200870M? Dikes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 A este co sa mi stalo. Ked so dal do auta inu pouzitu palubovku,zadal som pin tej starej to zobralo. Dal som kanal 50 a zadal stary pin. Dal testovat a eror . Ale potom uz som nemal v pamati zavad to ze kluc ma neopravneny pristup, ale iba to ze je blokovana RJ motora. Ale tu som nechcel prizposobovat,lebo by zas nesla stara. No a potom som na skusku zadal do loginu pin od povodnych klucov a odvtedy mi to nezere ani stary ani novy pin zakazdym vypise chybny login. Skusim este nahrat povodny obsah pamate a uvidim kde sa dostanem. to profor: A ty si mal dva nove kluce? To si mal ciste transpondery a dal podla stareho vyfrezovat drazky? Alebo zo skodovky si si objednal, ci ako sa to este da,aby si nemusel menit spinacku a zamky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Výňatek z jedne chytré literatury: * Již jednou naucené klícky není možné nikdy naucit do jiného vozu, pokud se # spolecne s klícky neprenese prizpusobený sdružený prístroj nebo RJ motoru. Staačí?Obejít to jde výměnou čipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Jak je mozne, ze moje puvodni klicky - nesklapeci, ted bez problemu pouziva v aute nekdo jiny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 nesklápěcí jsou 2,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Miso, ty me prekvapujes... Vidim, ze tve znalosti nejsou dostatecne Nesklapeci nejsou jen 2,5 generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 (editace) Maju to chlapici premyslene. A napada ma jedna vec.Tie ciste transponder Presne nad tym skopirovanim som rozmyslal.To je idealne riesenie. Treba tam asi miesta z SKZ... TMB... a miesto kde je pin. Mozes mi upresnit co a odkud po kud sa kopiruje? Mam na mysli budiky 6Y0920860M - obycajne na 1.2 Nemas prosim ta dake dumpy 6Y0920880M alebo 6Y09200870M? Dikes. no je toho treba viac prekopať nielen SKZ a kód kasne a pin, niekde som totu už postol ale dam ešte raz: toto su moje povodne tiež z 1,2, ale čislo som teraz neni istý lebo kryz mam v aute na maxi budikoch:-) prekopirovať treba všetko od začiatku po offset 000120 - teda po tu čiaru len neviem ako to budeš kopírovať:-) Editováno: 1. Listopad 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 A este co sa mi stalo.Ked so dal do auta inu pouzitu palubovku,zadal som pin tej starej to zobralo. Dal som kanal 50 a zadal stary pin. Dal testovat a eror . Ale potom uz som nemal v pamati zavad to ze kluc ma neopravneny pristup, ale iba to ze je blokovana RJ motora. Ale tu som nechcel prizposobovat,lebo by zas nesla stara. No a potom som na skusku zadal do loginu pin od povodnych klucov a odvtedy mi to nezere ani stary ani novy pin zakazdym vypise chybny login. Skusim este nahrat povodny obsah pamate a uvidim kde sa dostanem. to profor: A ty si mal dva nove kluce? To si mal ciste transpondery a dal podla stareho vyfrezovat drazky? Alebo zo skodovky si si objednal, ci ako sa to este da,aby si nemusel menit spinacku a zamky. dostal som dve nove polky vyskakovaciek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Výňatek z jedne chytré literatury: * Již jednou naucené klícky není možné nikdy naucit do jiného vozu, pokud se # spolecne s klícky neprenese prizpusobený sdružený prístroj nebo RJ motoru. Staačí?Obejít to jde výměnou čipu Dik.to staci cosby. Ale jedno mi neda spat. Co sa vlastne nacitava z cipu .Aj pin s SKZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Maju to chlapici premyslene. A napada ma jedna vec.Tie ciste transponder Presne nad tym skopirovanim som rozmyslal.To je idealne riesenie. Treba tam asi miesta z SKZ... TMB... a miesto kde je pin. Mozes mi upresnit co a odkud po kud sa kopiruje? Mam na mysli budiky 6Y0920860M - obycajne na 1.2 Nemas prosim ta dake dumpy 6Y0920880M alebo 6Y09200870M? Dikes. no je toho treba viac prekopať nielen SKZ a kód kasne a pin, niekde som totu už postol ale dam ešte raz: toto su moje povodne tiež z 1,2, ale čislo som teraz neni istý lebo kryz mam v aute na maxi budikoch:-) prekopirovať treba všetko od začiatku po offset 000120 - teda po tu čiaru len neviem ako to budeš kopírovať:-) Dik za info. Skusim to upravit cez Winhex alebo Hex workshop. Ale nemam dake skusenosti s tym ako sa robi konrolny sucet ale hadam na to pridem. A este otazocka.Keby prepisem pin v budikoch tak to bude fungovat?Ale asi pochybuj. To len tak sa pytam. Nemas prosimta ty alebo aj hocikto iny dump do budikov 6Y 920 870M, alebo 880M? Alebo dake pre 1.2 /47 s PP? Krem Maxacov alebo aj take ak nemas ine.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Maju to chlapici premyslene. A napada ma jedna vec.Tie ciste transponder Presne nad tym skopirovanim som rozmyslal.To je idealne riesenie. Treba tam asi miesta z SKZ... TMB... a miesto kde je pin. Mozes mi upresnit co a odkud po kud sa kopiruje? Mam na mysli budiky 6Y0920860M - obycajne na 1.2 Nemas prosim ta dake dumpy 6Y0920880M alebo 6Y09200870M? Dikes. no je toho treba viac prekopať nielen SKZ a kód kasne a pin, niekde som totu už postol ale dam ešte raz: toto su moje povodne tiež z 1,2, ale čislo som teraz neni istý lebo kryz mam v aute na maxi budikoch:-) prekopirovať treba všetko od začiatku po offset 000120 - teda po tu čiaru len neviem ako to budeš kopírovať:-) Čím to vyčítáté.letovat a programátor nebo kabel. Díky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 1. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Vyletovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMIK Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Vyletovane. A co takhle klip pre EEPROM .Co používáš za programátor? Můžeš hodit nějaké foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 piaggio: ako tak kukam do toho BIN suboru mam tam 6Y0 920 881 M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 Vyletovane. A co takhle klip pre EEPROM .Co používáš za programátor? Můžeš hodit nějaké foto. to by aj mna zaujimalo aky programator použivaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jsou V tom pripade mam v aute oba typy immobilizeru Jak 2,5 tak 3 Cosby, cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ja ked som daval budiky Koldovi tak sme vsetko prisposobili, aj kluce a potom sli obidve pristrojovky aj obidva kluce Len nakoniec si ju nezobral lebo bol problem v kodovani.Mal 00102 a moje budiky 00101 a nesli prekodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 (editace) Mam tu software ktory dokaze priamo zadat PIN, a zmenit ak by si chcel mozem poslat a mozes si to upravit podla potreby. Data su od profora, dufam ze nevadi. Editováno: 2. Listopad 2006, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jsou V tom pripade mam v aute oba typy immobilizeru Jak 2,5 tak 3 Cosby, cosby martine,vůbec to nechápeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Mam tu software ktory dokaze priamo zadat PIN, a zmenit ak by si chcel mozem poslat a mozes si to upravit podla potreby.Data su od profora, dufam ze nevadi. Ahoj, možeš mi to hodiť na mail? dufi2dufi@yahoo.com thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jsou V tom pripade mam v aute oba typy immobilizeru Jak 2,5 tak 3 Cosby, cosby martine,vůbec to nechápeš No ja mam pocit, ze prave ja nejsem ten, kdo to nechape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jde o to,že immo 3 uděláš i na 2,ale ne naopak,víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.