Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ale neudelas Zkouseli jsme klice na octavii 2001, ktera jeste mela immo 2,5 a nesly tam. Cosby, docela me posledni dobou prekvapujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Haha.já to dělám tak často jako ty si měníš ponožky a bude poučovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Pokud tvrdis, ze nesklapeci klice s immo 3 neexistuji, tak asi delas neco spatne, Miso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Ale existují nesklápěcí s immo III,ale podle info z Bolky se do Fábii ještě dávaly nesklápěcí s immo 2,5.Dokonce bratránková okta měla nevystřelovák 2,5 gen-rok 2003!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A proto to vysvětlení,že ty tvoje někdo použil v jiném autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Zvlastni... Na predchozi strance jsi rikal neco diametralne odlisneho... A k druhemu prispevku o vysvetleni - nic mi vysvetleno nebylo Stale cekam na odpoved, proc by moje klice nemely jit v jinem aute... Jdou, a je to overeno dva-sta-petkrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Protože máš 2,5.Jestli chceš obětovat 1000 za sadu,klidně ti ukážu,že sadu 3 generace,kterou přizpůsobím na tvoje auto už nepřizpůsobím na jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 To si ted delas srandu, vid?? A ten, kteremu jsem ty klice prodal, ma taky 2,5?? A ta sada klicu, kterou jsem od tebe kdysi bral, byla taky 2,5 ackoli jsi me ujistoval, ze je to 3??? Michale, prosimte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Hele,já přizpůsobil cca 60 sad a vím vo co go.Jdu makat,tato diskuze je pro mě uzavřená a měl by jsi chodit sbírat info i jinde než je tu.přečti si pár řádku výš,kde píšu,že Immo 3 můžeš dát i na 2,5. Ale jinak,já doufám,že jsi pochopil,že se bavím o Immu a né o DO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jj, dosly argumenty, tak koncis... Nemam tuseni o cem se bavis ty, ale evidentne jsi dost mimo. Ja se celou dobu bavim o klicich a o jejich prizpusobeni do vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Já taky a až toho uděláš s klíči tolik co já,pak se bavme.Jdu makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 To je ten nejchabejsi argument, ktery jsi mohl pouzit Stejne jako argumenty typu - az toho najezdis dopredu tolik, co mam ja odcouvano, tak jsi dobry ridic... Miso - prisels, vyzvracel jsi nepravdu, odesels... A jeste se rozcilujes misto toho, abys to vysvetlil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Hele,to nejsou argumenty,ale skutečnost.Zkus vzít ty vystřelováky a nakódovat je jinému.Budeš BOSS,jestli se ti to povede.Tady máš jen výňatek z jedné z Boleslavských aktualizací: # * Již jednou naucené klícky není možné nikdy naucit do jiného vozu, pokud se # spolecne s klícky neprenese prizpusobený sdružený prístroj nebo RJ motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Tak v tom pripade jsem Boss a spousta dalsich tady taky. Novy majitel totiz moje klice pouziva ve sve fabii. A ted cosby vysvetluj a necituj z DP, to umi kazdej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 To není z DP ale z aktualizace a ať se mi ozve ten,kdo jednou naučené vystřelováky přizpůsobil na jiné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A opet bez vysvetleni... Miso, umis ty taky neco jinyho nez jenom to, co jsi okopiroval od nekoho jineho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 jak bez vysvětlení??Jak okopíroval.Osobně jsem to zkoušel.Zkoušel jsi to osobně ty??Na rovinu-přizpůsoboval jsi ty osobně použité vystřelováky na jiné auto??Myslím,že je ještě jeden takový fanda tady-Martin RS,zeptej se jeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Osobne? Defacto ano U sveho auta Daval jsem misto dvoutlacitkovych tritlacitkove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 AHA,takže jednou a nové klíče.OK.Konec diskuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A kde jsem psal, ze slo o nove klice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 ..kurňa husté chlapi:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 A kde jsem psal, ze slo o nove klice? a ty mi chceš říct,že jsi si dával použité klíče??haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Vyletovane. A co takhle klip pre EEPROM .Co používáš za programátor? Můžeš hodit nějaké foto. Jasne. Pouzivam pony prog.Interface na seriovy port. Vychadzal som zo zapojenia autora SI PROGu, Ale s tymi zenerkami som sa bal,ale kdo ma odvahu nech to skusi Ja mam interface s MAX223, lebo MAX232 ma malo kanalov. Alebo pouzit 2 max 232. Nerobil som ho ale pouzil som prevodnik z usb na seriovy port a ten som upravil. Princip je stejny ako s tymi diodami. Bola to maturita o nervy.Lebo najprv som mal stk interface na LPT.Precital som som 93c46 ale 93c86 ani zatat.Potom som spravil na seriovy a tez to same.Ale pri 93c86 NEZAPAJAT tie nohy 6 a 7.Nic nepokazis ale pri tom pony ti to neprecita,nevedno preco. Hodim iba take foto z coho som vychadzal.Moje az v pondelok,alebo ked budem najblizsie na nete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 piaggio: ako tak kukam do toho BIN suboru mam tam 6Y0 920 881 M Nevadi. Ak mozem poprosit klidne mi posli aj ten 6Y0 920 881 M. Neviem,nebol si to ty co narval budiky z pola do fabie? Kdesi som to tu cital,ze slo to slo ztuha ale predsa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piaggio Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Mam tu software ktory dokaze priamo zadat PIN, a zmenit ak by si chcel mozem poslat a mozes si to upravit podla potreby.Data su od profora, dufam ze nevadi. Aj ja by som chcel takyto sofweaare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.