Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ale neudelas :D Zkouseli jsme klice na octavii 2001, ktera jeste mela immo 2,5 a nesly tam. Cosby, docela me posledni dobou prekvapujes...

Haha.já to dělám tak často jako ty si měníš ponožky a bude poučovat??? :D:D:D:D:D:D:D

Pokud tvrdis, ze nesklapeci klice s immo 3 neexistuji, tak asi delas neco spatne, Miso... :)

Ale existují nesklápěcí s immo III,ale podle info z Bolky se do Fábii ještě dávaly nesklápěcí s immo 2,5.Dokonce bratránková okta měla nevystřelovák 2,5 gen-rok 2003!!

A proto to vysvětlení,že ty tvoje někdo použil v jiném autě

Zvlastni... Na predchozi strance jsi rikal neco diametralne odlisneho... A k druhemu prispevku o vysvetleni - nic mi vysvetleno nebylo :) Stale cekam na odpoved, proc by moje klice nemely jit v jinem aute... Jdou, a je to overeno dva-sta-petkrat...

Protože máš 2,5.Jestli chceš obětovat 1000 za sadu,klidně ti ukážu,že sadu 3 generace,kterou přizpůsobím na tvoje auto už nepřizpůsobím na jiné

To si ted delas srandu, vid?? A ten, kteremu jsem ty klice prodal, ma taky 2,5?? A ta sada klicu, kterou jsem od tebe kdysi bral, byla taky 2,5 ackoli jsi me ujistoval, ze je to 3??? Michale, prosimte....

Hele,já přizpůsobil cca 60 sad a vím vo co go.Jdu makat,tato diskuze je pro mě uzavřená a měl by jsi chodit sbírat info i jinde než je tu.přečti si pár řádku výš,kde píšu,že Immo 3 můžeš dát i na 2,5.

Ale jinak,já doufám,že jsi pochopil,že se bavím o Immu a né o DO!!!

jj, dosly argumenty, tak koncis... Nemam tuseni o cem se bavis ty, ale evidentne jsi dost mimo. Ja se celou dobu bavim o klicich a o jejich prizpusobeni do vozu.

Já taky a až toho uděláš s klíči tolik co já,pak se bavme.Jdu makat

To je ten nejchabejsi argument, ktery jsi mohl pouzit ;) Stejne jako argumenty typu - az toho najezdis dopredu tolik, co mam ja odcouvano, tak jsi dobry ridic... Miso - prisels, vyzvracel jsi nepravdu, odesels... A jeste se rozcilujes misto toho, abys to vysvetlil.

Hele,to nejsou argumenty,ale skutečnost.Zkus vzít ty vystřelováky a nakódovat je jinému.Budeš BOSS,jestli se ti to povede.Tady máš jen výňatek z jedné z Boleslavských aktualizací:

# * Již jednou naucené klícky není možné nikdy naucit do jiného vozu, pokud se

# spolecne s klícky neprenese prizpusobený sdružený prístroj nebo RJ motoru.

Tak v tom pripade jsem Boss a spousta dalsich tady taky. Novy majitel totiz moje klice pouziva ve sve fabii. A ted cosby vysvetluj a necituj z DP, to umi kazdej...

To není z DP ale z aktualizace a ať se mi ozve ten,kdo jednou naučené vystřelováky přizpůsobil na jiné auto

A opet bez vysvetleni... Miso, umis ty taky neco jinyho nez jenom to, co jsi okopiroval od nekoho jineho?

jak bez vysvětlení??Jak okopíroval.Osobně jsem to zkoušel.Zkoušel jsi to osobně ty??Na rovinu-přizpůsoboval jsi ty osobně použité vystřelováky na jiné auto??Myslím,že je ještě jeden takový fanda tady-Martin RS,zeptej se jeho.

Osobne? Defacto ano :) U sveho auta :D Daval jsem misto dvoutlacitkovych tritlacitkove...

AHA,takže jednou a nové klíče.OK.Konec diskuze.

A kde jsem psal, ze slo o nove klice?

..kurňa husté chlapi:-) -_-

A kde jsem psal, ze slo o nove klice?

a ty mi chceš říct,že jsi si dával použité klíče??haha

• Autor
Vyletovane.

A co takhle klip pre EEPROM .Co používáš za programátor?

Můžeš hodit nějaké foto.

Jasne.

Pouzivam pony prog.Interface na seriovy port. Vychadzal som zo zapojenia autora SI PROGu,

Ale s tymi zenerkami som sa bal,ale kdo ma odvahu nech to skusi :D

Ja mam interface s MAX223, lebo MAX232 ma malo kanalov.

Alebo pouzit 2 max 232.

Nerobil som ho ale pouzil som prevodnik z usb na seriovy port a ten som upravil.

Princip je stejny ako s tymi diodami.

Bola to maturita o nervy.Lebo najprv som mal stk interface na LPT.Precital som som 93c46 ale 93c86 ani zatat.Potom som spravil na seriovy a tez to same.Ale

pri 93c86 NEZAPAJAT tie nohy 6 a 7.Nic nepokazis ale pri tom pony ti to neprecita,nevedno preco.

Hodim iba take foto z coho som vychadzal.Moje az v pondelok,alebo ked budem najblizsie na nete.

• Autor
piaggio: ako tak kukam do toho BIN suboru mam tam 6Y0 920 881 M

Nevadi.

Ak mozem poprosit klidne mi posli aj ten 6Y0 920 881 M.

Neviem,nebol si to ty co narval budiky z pola do fabie? Kdesi som to tu cital,ze slo to slo ztuha ale predsa :D

• Autor
Mam tu software ktory dokaze priamo zadat PIN, a zmenit ak by si chcel mozem poslat a mozes si to upravit podla potreby.

Data su od profora, dufam ze nevadi. -_-

Aj ja by som chcel takyto sofweaare :w00t1:kol103

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.