Přejít na obsah

IMMO3 a KLUCE

Piaggio

Doporučené příspěvky

Hele,já přizpůsobil cca 60 sad a vím vo co go.Jdu makat,tato diskuze je pro mě uzavřená a měl by jsi chodit sbírat info i jinde než je tu.přečti si pár řádku výš,kde píšu,že Immo 3 můžeš dát i na 2,5.

Ale jinak,já doufám,že jsi pochopil,že se bavím o Immu a né o DO!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele,to nejsou argumenty,ale skutečnost.Zkus vzít ty vystřelováky a nakódovat je jinému.Budeš BOSS,jestli se ti to povede.Tady máš jen výňatek z jedné z Boleslavských aktualizací:

# * Již jednou naucené klícky není možné nikdy naucit do jiného vozu, pokud se

# spolecne s klícky neprenese prizpusobený sdružený prístroj nebo RJ motoru.

Odkaz ke komentáři

Vyletovane.

A co takhle klip pre EEPROM .Co používáš za programátor?

Můžeš hodit nějaké foto.

Jasne.

Pouzivam pony prog.Interface na seriovy port. Vychadzal som zo zapojenia autora SI PROGu,

Ale s tymi zenerkami som sa bal,ale kdo ma odvahu nech to skusi :D

Ja mam interface s MAX223, lebo MAX232 ma malo kanalov.

Alebo pouzit 2 max 232.

Nerobil som ho ale pouzil som prevodnik z usb na seriovy port a ten som upravil.

Princip je stejny ako s tymi diodami.

Bola to maturita o nervy.Lebo najprv som mal stk interface na LPT.Precital som som 93c46 ale 93c86 ani zatat.Potom som spravil na seriovy a tez to same.Ale

pri 93c86 NEZAPAJAT tie nohy 6 a 7.Nic nepokazis ale pri tom pony ti to neprecita,nevedno preco.

Hodim iba take foto z coho som vychadzal.Moje az v pondelok,alebo ked budem najblizsie na nete.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...