Piaggio Vloženo 2. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Hele,to nejsou argumenty,ale skutečnost.Zkus vzít ty vystřelováky a nakódovat je jinému.Budeš BOSS,jestli se ti to povede.Tady máš jen výňatek z jedné z Boleslavských aktualizací:# * Již jednou naucené klícky není možné nikdy naucit do jiného vozu, pokud se # spolecne s klícky neprenese prizpusobený sdružený prístroj nebo RJ motoru. Inak chlapy, ked uz rozoberame tie klicky tak podrobne tak by som poprosil aj dake foto . Lebo "vysrelovaky" a "sklapacky" neviem ako si to mam prestavit . Ja mam ten klasicky s DO v kope, cize dole polmesiacik s klucom a na nom nacvaknute dialkove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 cosby: Misto tech tvych trapnych steku bys to teda konecne mohl vysvetlit. Mozna tapu v banalite a mas pravdu ty, ale dosud jsem se od tebe nedockal niceho jineho, nez jakychsi vysmechu a ponizovani. Jen ty jsi ten dokonaly, kdo vsude byl, vsechno zna.... Ale vsichni vime jak to je Miso a odkud ty beres "svoje znalosti". Ano, prizpusoboval jsem do sveho auta klice, ktere uz byly drive prizpusobene na jine vozidlo. Takze - pokud chces dal diskutovat, tak ale uz zacni doprcic uvadet fakta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Martine,nebudu s s tebou o tom bavit.Nemá to smysl,protože ty osobně sis to stejně nedělal,dělal ti to asi ten mechanik co ti dělal i výhřev sedaček,který mi několikrát volal a ani se vyznal ve schématech a ještě když jsem mu na výkresech zaznačil změny.Pokud tam máš takové rádce tak upřímnou soustrast.Jak jsem ti psal,čti i jiné fóra,kde jsou kluci,co s tím mají co do činění a ne jen melou hubou.Třebas http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=5815 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Miso, to, ze se se mnou o tom nebudes bavit, jen potvrzuje, ze ty sam o tom nevis nic. Vis jen to, co mas napsano v DP nebo to, co ti poradej ostatni. Nic vic, nic mic. Tvuj argument o tech sedackach je dost zcestny, protoze jsi neuvedl vsechn fakta, ktera se k tomu vazou. Napriklad jsi neuvedl, ze ti volal jednou a kdyz jsi mu na vykresech naznacil zmeny a on ti rekl, ze kazda kabelaz je jina, tak uz jsi nebyl schopen cokoli dodat. Navic ti volal jen na moji zadost o urychleni, protoze jsem vedel, ze tys to uz delal. Jenze to jsem jeste nevedel, ze tys to taky delal jen podle toho, co ti "nekdo" rekl. Nakonec si poradil sam a problem s kabelazi vyresil taky sam. Uprimnou soustrast mi prat nemusis, ja nejsem ten, kdo mechaniky ze servisu nazyva odborniky z Cesany. A ted si sahni do svedomi. Nehlede na to, ze na tech "jinych" forech, ktera podle tebe nectu, ty kazdou chvili brecis s prosbou o nejakou radu, ze ti nejde tohle a tamto - kdo ze tady jen mele hubou?? Michale, me si do te "huby" vubec neber, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) Jak sáhni do svědomí??Jak jednou volal??Ty už si tedy málo pamatuješ.Posílal jsem dvě schéma.Jedno staré zapojení a jedno nové s vysvětlením změn a pokud to ten tvůj slavný mechanik nepochopí,tak upřímnou soustrast.Ty jsi kabeláž poslal a já si ji bez cizí pomoci předělal,za to tvůj super mechanik toho nebyl schopen,i když jsem mu to přesně popsal.Myslím,že obrázek si o tom tady už ti znalí udělají sami. A to že na jiných fórech brečí a žádají o pomoc je něco zlého???No alespoň to není pořád do kola jako u Fabiatiků, a taky je tam spousta opravdu znalých.A pokud jsi si přečetl odkaz,tak jsi tam měl potvrzeno to,co jsem ti říkal. Editováno: 3. Listopad 2006, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Ta schemata jsi posilal me, ne jemu a to, ze jsi si kabelaz sam predelal, nic nemeni na tom, ze kazda ta kabelaz byla jina, takze to, co jsi si predelal na sve kabelazi, neslo provest na jine kabelazi. Teoretiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Michale, oni nebreci, to TY tam brecis a zadas o pomoc, bombardujes emaily a telefonaty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Ta schemata jsi posilal me, ne jemu a to, ze jsi si kabelaz sam predelal, nic nemeni na tom, ze kazda ta kabelaz byla jina, takze to, co jsi si predelal na sve kabelazi, neslo provest na jine kabelazi. Teoretiku. Martine,nech se vyšetřit.Posílal jsi mi kabeláž na MR 2005.Tu já předělával na MR 2004 a starší.Ty jsi měl to samé.Žádná jiná kabeláž není tak tu nepiš nesmysly.Narozdíl od tebe si já všechno dělám sám.Jak jsi mi sám osobně v tel.říkal,eletro v autě jde mimo tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Michale, kdyz uz se snazis argumentovat, tak OPET aspon dopisuj uplna fakta. Kabelaz, kterou jsi mel ode me, byla mozna na MR05, ale spolus s tim jsem mel jeste dalsi 3 kabelaze, ktere byly kazda uplne jina. Chces-li ted delat chytryho, tak delej, tys ty kabelaze doma nemel. Co se tyce toho delani chytreho do telefonu - ja jsem rikal, ze elektro v aute jde mimo me, protoze mam cloveka, ktery to elektro ma v malicku a dnes a denne neco zapojuje. Nesnazim se zpochybnovat, ze na rozdil ode me si ty vsechno delas sam, takze tuhle trapnou argumentaci si schovej pro nekoho, koho to bude zajimat. Ja moc dobre vim kde je pravda a jaci jsou tvoji znami a komu vsemu ty volas a prosis o info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Počkej.Ty mi chceš říct,že jsi měl 3 kabeláže na výhřev sedaček Fabia a každou jinou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 A ty mi chces rict, ze nemel??? Jsi vedma nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Nehlede na to, ze ty jsi ode me kabelaz dostal zadarmo - a ani jsi nepodekoval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Ukaž mi schémata,kde jsou tři rozdílné kabeláže.A pokud vím,kabely byly od Boro a ten měl pouze jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Ty jsi fakt demagog.... Schemata bych ti ukazal, ale to si ta schemata k jednotlivym kabelazim mam vycucat z prstu? Michale, kazda ta kabelaz sla do jineho auta a pokazde se ta kabelaz musela jinak prepojovat. Dokazes to pochopit pane chytrej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Klid, dejte si paňaka Jinak kabelaze jsou opravdu jen dve.Na jednu ridici jednotku a na dve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Grygy: To ti rekl cosby, priznej se Ja nezpochybnuju, ze jsou dva typy kabelazi. Jde o to, ze ja jsem mel doma "jakesi" 3 ruzne typy kabelazi a kazda byla uplne jina. Ale jinak ano, ofiko jsou jen 2 typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 No právě tak nevím,co tu Martin mele o třech taždých jiných kabelážích.Ano,schémata jsou tři.osobně je mám všechny doma,pouze s tím rozdílem,že schémata výhřevu do 2001 a do 2004 se neliší a potom ta poslední ano.A Martine,ty sám dobře víš,že jsi měl jen jeden typ.ten typ jsi měl v autě a půl roku si se divil,že ti hřeje jen jedno sedadlo,potom jsi jednu poslal mě a další nevím komu,ale pokud si pamatuješ,chtěl jsi mi ty kabeláže poslat na předělávku na dvě jednotky,potom z toho nevím proč sešlo,ani jsi nenapsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Protoze ty kabelaze ten klucina prepojil. Sedis si na vedeni nebo neumis cist? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 OK,přepojil,beru,ale nejde mi do hlavy 3 různé kabeláže??Že by Sci-FI.Jo a ještě,kdybych ti tehdy já neřekl,že ta kabeláž je na MR 2005,tak by jsi to ani nevěděl,a to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 A k cemu by mi takove info bylo, kdyz kazda ta kabelaz byla jina??? Jezis Michale, tohle uz snad ani nemuzes myslet vazne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 protože jsi půl roku-jak jsi mi tvrdil,jezlil s autem,kde ti hřála jedna sedačka a nevěděl jsi proč.mi jsi poslaůl jednu kabeláž a mi to hned bylo jasné,proč A co se táče těch klíčů.Myslím,že ještě Martin RS z octa fóra dělá do této problematiky a je znalý,tak se ho zeptej,jak je to s IMMOIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Michale, ja jsem pul roku jezdil s hrejici jedinou sedackou, protoze bylo leto a ja jsem vedel, proc mi sedacka nehreje - byla spatne zapojena kabela, to jen ty se ted snazis slepe placat do vody, abys pozornost svedl na me Ja se Martina ptat nemusim, ja jsem se ptal tebe a tys mi to dosud nebyl schopen vysvetlit Ja znam hola fakta - u sebe v aute pouzivam klice z jineho auta a nejmenovany clen tohoto fora u sebe v aute pouziva moje puvodni dvoutlacitkove klice u sebe v aute. Na tom neni nic tezkeho k pochopeni, proste to tak je. Ale ty jsi dosud nic nevysvetlil - ptam se proc??? A sam si odpovim - protoze ty o tom vis prd a jen sis precetl vetu v DP a delas chytreho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 K první otázce.prvním pohledem do schémat je jasné,že zapojení kabeláží je jiné.Tak podle čeho jste to zapojovali??To jste si schéma vycucali z prstu.Pokud jste to zapojovali podle schémata,tak Vám hned bylo jasné,že to tak nemůže být,stejně jako mě a to nejsem mechanik.Úsudek o profesionalitě tvojí a tvého mechanika nechť si udělá každý sám. K druhé otázce jsem ti už několikrát odpoveděl,poslal dva odkazy že to není možné.Proč tomu tak je je pro mě jediné vysvětlení,že je to 2,5 gen a jinak pochybuji,že zrovna Ty,kerý jsi měl přístup k novým klíčům jsi si tam dal staré klíče z nějakého auta,alespoň to kdyby jsi si nevymyšlel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Michale, kdyz dnes a denne neco zapojujes, stale se divas do schemat? Nedivas, ze ne... Stejne tak on - vzal kabelaz, zapojil a ja jsem odjel. Pak jsem to pul roku neresil, protoze vyhrivani, vzhledem k letnim mesicum, nebylo potreba Takze ty silny reci o kvalite mechaniku si schovej - vsak ty sam hned bezis za tim svym, kdyz ti neco nejde, tak nedelej chytryho Michale, fascinujes me, tak podle tebe mam v aute immo 2,5 a to jsi taky vycetl z DP? Ja jsem ty klice dostal, proto jsem neshanel nove. Uz tomu rozumis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Martine.Jak dnes a denně?To jsi myslel mě nebo toho mechanika?Pokud mě,tak jsi vedle,pokud toho mechanika,tak je to opravdu CYP mechanik,pokud podle starého schématu zapojoval novou kabeláž a nepřišel na to. A O TOM NENÍ POCHYB.Kdo tuto problematiku zná,dá mi za pravdu,že to nebyl mechanik.jak jsem ti psal,já jim nejsem,ale jak jsem to dostal do rukou,hned mi to bylo jasné.Že bych byl pán bůh?? Klíče jsi dostal,jasné,ale urřitě nové a Martine,já tímto končím tuto debatu,protože toto evidentně nemá smysl.nechci se chlubit,ale já narozdíl od tebe to toho trošku vidím,pozapojoval jsem kde co a tato problematika mě i nadále zajímá a nehodlám toto řešit s někým,kdo o tom nemá ani páru.Já myslím,že ti kdo mě znají,si obrázek udělají a ti kdo ne-to je mi jedno,a´t klidně věří tomu,co tady píšeš za bláboly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.