Přejít na obsah

IMMO3 a KLUCE

Piaggio

Doporučené příspěvky

Michale, a odcitujes mi jediny blabol, ktery jsem zde napsal? :D Ja te znovu a durazne zadam, vysvetli mi, jak je mozne, ze ty klice pouzivam. Ano, mozna se pletu, mozna rikam neco, co je jinak, ale za celou dobu jsi mi to nebyl schopny vysvetlit a to te o to uz zadam asi po desate. Po jedenacte uz te o to zadat nebudu, protoze to uz budes mit dost casu, aby sis to nasel v dilenskych priruckach, abys obvolal pulku republiky, a odemailoval 800 zprav s prosbami na skutecne odborniky, aby ti rekli, jak to je, abys to sem mohl napsat.

Nehlede na to, ze odbornik jako jsi TY, mi tvrdi, ze mam ve fabii Immo 2,5 generace. To uz je do nebe volajici i pro takoveho lajka jako jsem ja.

Ano, jsi Buh. Jenze Boha z tebe nedelaj ciny, ale proste reci. Sepsout a zjebat umis kazdeho druheho, ale poradit, to ne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobre, ale jak je mozne, ze pouzivam klice puvodne nakodovane na jine auto a stejne tak jiny clen, ktery pouziva moje puvodni dvoutlacitkove - to je to, o co mi jde a co mi celou dobu nebyl cosby schopen vysvetlit.

Jen rikam co mi bylo sdeleno pri moji vymene. Ja sam to nikdy nedelal takze k tomu nemam vic co rict ! -_-

Editováno: , autor: MichalF
Odkaz ke komentáři

Martine,nemám slov.Psal jsem ti,že nevystřelováky jsou i imoo 2,5 a kombinovat se dají,vystřelováky né.jinak já narozdíl od tebe a od tvého Přitlroublého mechanika nepotřebuji někam volat ba podobně.A za mnou že nestojí činy??Co jsi dokázal na Fábii ty???A za tím co jsem napsal o tom tvým mechanikovi si stojím.Nebudu tu rozepisovat story s jeho telefonáty,při kterých mi připadl jako kdyby schémata viděl poprvé.Jinak já nemám čas sedět pořád za pc a reagovat na Tvoje nesmyslné písanky,bohužel se živím rukama tak musím i něco dělat.jen mě sere,že ty,který s prominutím uníš na autě udělat hovno-což si mi i sám říkal se sereš do někoho,kdo narozdíl od tebe toho má dost za sebou

Odkaz ke komentáři

kluci díky,já taky nevím,proč se pořád naváží.Nechápu to.Asi se špatně vyspal.Sám dobře Martine víš,jak to s tím výhřevem bylo.Sám to víš.

me se zda ze to ma v popisu prace nekoho prudit nebo co...a ze zrovna tebe bude prudit kvuli temhle vecem uz vubec nechapu

Odkaz ke komentáři

A ještě Martine.No a co má být na tom,že sbírám info kde se dá???Co se ti na tom zdá špatné??Kdybych to nedělal,neveděl bych co vím.je tady spousta kluků,se kterými si vyměňujeme zkušennosti.Něco zjistím já,pošlu známým co to toho fušují,něco zjistí jiný a naopak.Co se týče klíčů,ani nevím že v DP je napsáno,že Immo 3 jdou pouze jednou.Dozveděl jsem se to od Mecho ze Škodovky a pak,když jednou ke mě někdo přišel,abych mu je nakódoval a nešly a on říkal,že už byly jinde.Podíval jsem se do Immo a byl zamklý,tak je to jasný důkaz.Osobně jsem se o tom přesvědčil,tak nepotřebuji citovat DP a ten výňatek co jsem tu dal,nebyl z DP ale z akt.sdělení pro servisy.

Odkaz ke komentáři

Nikdo se do cosbyho nenavazi, jen zpochybnuju jasnymi fakty to, co on se snazi deklarovat jako jeho pravdu. Nehlede na to, ze on je tak sakramentsky dobrej odbornik, ze vidi i za roh a presne vi, co si ja dokazu na fabii udelat sam a co nedokazu. Plus k tomu ma genialni pamet, ze si dokaze presne pamatovat rozhovor s mym mechanikem, ktery se odehral nekdy pred rokem a pul. Naprosto sloni pamet. Navic by dal jeste ruku do ohne za to, ze jsem mu ja UDAJNE nekdy rikal, ze si dokazu na aute udelat hovno. Michale, to hovno dokazes ty, nebyt tech, kteri ti rekli jak na to, tak brecis tady a prosis o informace. S tim jdi k sipku, na to ti opravdu nejsem zvedavej.

V elektronice se cosby opravdu vyzna... Kdybych mu dal spocitat Kirchhoffovy zakony, tak ani nevi o cem je rec, ale cosby se urcite vyzna....

Ovsem kdyz se ho 10x ptam aby mi to vysvetlil, kdyz jsem podle nej tak blbej, tak to NEDOKAZE!!!! ANI JEDNOU NIC NEVYSVETLIL!!!!!!! Jen tady dokola omila stejnou pisnicku, ze to nejde.

Michale, nepokousej se me nastvat, ty tvoje urazky, kterymi jen kopes abys neztratil pudu pod nohama, to je opravdu ubohy. Sam moc dobre vim, kde je pravda. Moc dobre vim, koho ty nazyvas odborniky ze skodovky, moc dobre vim, jak dokazes kvuli pichovine cloveku zneprijemnit zivot tim, ze mu volas 10x behem 5ti minut. Sam moc dobre vim v jakych cernotach jedes a kdyz dojde na lamani chleba, tak jsi malickej, ze by te ani za spendlikovou hlavickou nenasli. Vzpamatuj se a nedelej machra. Machr je ten, kdo o sobe nerika, ze je machr, ale kona....

Vis co mi prijde ubohy?? Ze ty si na jinych forech zjistis informace - naprosto verejne - a od lidi z tohoto fora za rady vybiras penize. Tomu ja rikam takzvane krysi jednani.

Psal jsi, ze nevystrelovaky s immo 3 neexistuji, a ja ti rikam, ze existuji.

Bauraku - ty, kterej prudi kde muzes, me budes poucovat o tom, ze ja nekde nekoho nemam prudit??? A to myslis vazne?? Nejdriv si zamet pred vlastnim prahem....

Odkaz ke komentáři

No jen bych k tomu ještě dodal, že když jsi tak chytrej, tak proč ty informace nesháníš ty a nerozdáváš je tady zdarma. Ono asi zabere nějaký čas tohle všechno zjišťovat.

Já myslím, že nebýt Cosbyho a jeho informací, nabytých kde už jen chce, tak by tu spousta lidí nemělo v autě to co má. Tímto nechci samozřejmě zastínit Vašu, MartinaRS a další.

Jinak proč sem pleteš teorii. Tohle vše je o praxi. Člověk může třeba inženýr a když nemá praxi je mu to k prdu. Teorii sem nepleť.

A jinak ono je prudit a prudit ... Co vím tak Baui prudí z legrace .... a tohle z legrace rozhodně není.

Kde se ukážeš jsou problémy.

Nejdřív mysli a pak jednej.

Editováno: , autor: Dimi-Dimi
Odkaz ke komentáři

Martine,promiň,ale to co jsi ty tady napsal,je jen a jen k smíchu.Já někam 10×během 5ti munut volal??Komu??Tobě??A v jakých černotách??nebyl jsi to,kdo mi dal kontakt na B.??nebyl jsi to ty,přes kterého šlo nevím kolik zboží od B?Co jsi myslel tím,že někde sbírám info atady prodávám-dej příklad.

Já myslím,že ti,co jsou v obraze si o tobě budou myslet svoje.podívej se jen,kolik jsem tu napsal příspěvků k nějakým tématů,jaké jsem tu dal fotodokumentace.Co jsi tu dal ty??A na ten rozhovor si tedy pamatuji,to si piš,ale já to tady obhajovat nemusím,protože vím,co umím,co neumím,zjistím,poptám se,na tom není nic špatného.myslím si,že jsem byl třebas první,kdo rozchodil maxíka Fabia 07.Víš třebas ty,jak na to??nebo víš,jak rozchodit maxíka 07 na Superba?Napiš.uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Martinoslav 90% Tvojich prispevkov su prazdne reci o nicom. a vacsinou ani nie k teme.

A zase je aj pravda na druhu stranu ze ked som sa pytal cosbyho na prisposobenie maxidota MR07 do Fabie nechcel nic napisat.Ze mam prist.Myslim ze postup na 10 riadkov by ho nezabil.Ale nevadi.Musel som sa s tym popasovat sam a nakoniec som to rozbehal a prisposobil aj kluce.

Odkaz ke komentáři

Makov,to bylo pro to,že jsem to ještě nevěděl a zjišťoval co a jak.On to veděl jeden můj známý,jenže-bohužel on mi to prozradit nechtěl.Udělal by ti to,ale neřekl.Potom tady dal postup fantík a bylo.Ale pokut budeš chtít postup na Supa 2007,ten ti prozradím. ;);):D Já nechci na Martina házet špínu,jen mě serou jeho výroky,že jen sbírám info na jiných fórech a pak prodávám atd.Toto je nesmysl,protože na fórech se nic kloudného nedozvíš.podstatné věci si vyměňujeme soukromě a každého to něco stojí a když už třebas né peníze,tak čas strávený.Pro mě je to koníček a vcelku né levný,teď jsem třebas utratil za Hex Cana 7000-kterého použiji tak 1.za měsíc(zatím),za komfortky na pokusy,atd atd.

Jinak pokud by někoho zajímalo,tak s jedním zasvědceným chystáme prográmek,který bude umět do obyč.komfortky u Fábie nahrát alarm.bude sice fungovat pouze na dveře,tapotu,ale za to nebude potřeba žádné sirény(půjde na houkačku) a půjde s origo DO.Jestli se to povede nevím,nechci předbíhat,ale snad jo.

Odkaz ke komentáři

mam taky dotaz.

Ked zabudnem na can.Aky podstatny je prinos hexcanu?

Krem toho,ze asi podporuje L.coding a podriadene jednotky a ma viacej chybovych hlasiek.Jednocho dovod,ktory by ma presvedcil aby som si ho poridil,ked mam predfaceliftovu fabku.

Sory mozno blby dotaz ale furt ma to laka....

:blbec:

Editováno: , autor: Piaggio
Odkaz ke komentáři

Makov,to bylo pro to,že jsem to ještě nevěděl a zjišťoval co a jak.On to veděl jeden můj známý,jenže-bohužel on mi to prozradit nechtěl.Udělal by ti to,ale neřekl.Potom tady dal postup fantík a bylo.Ale pokut budeš chtít postup na Supa 2007,ten ti prozradím. ;);):D Já nechci na Martina házet špínu,jen mě serou jeho výroky,že jen sbírám info na jiných fórech a pak prodávám atd.Toto je nesmysl,protože na fórech se nic kloudného nedozvíš.podstatné věci si vyměňujeme soukromě a každého to něco stojí a když už třebas né peníze,tak čas strávený.Pro mě je to koníček a vcelku né levný,teď jsem třebas utratil za Hex Cana 7000-kterého použiji tak 1.za měsíc(zatím),za komfortky na pokusy,atd atd.

Jinak pokud by někoho zajímalo,tak s jedním zasvědceným chystáme prográmek,který bude umět do obyč.komfortky u Fábie nahrát alarm.bude sice fungovat pouze na dveře,tapotu,ale za to nebude potřeba žádné sirény(půjde na houkačku) a půjde s origo DO.Jestli se to povede nevím,nechci předbíhat,ale snad jo.

A co tak dorobit orasovy senzor :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...