Přejít na obsah

IMMO3 a KLUCE

Piaggio

Doporučené příspěvky

Makov,to bylo pro to,že jsem to ještě nevěděl a zjišťoval co a jak.On to veděl jeden můj známý,jenže-bohužel on mi to prozradit nechtěl.Udělal by ti to,ale neřekl.Potom tady dal postup fantík a bylo.Ale pokut budeš chtít postup na Supa 2007,ten ti prozradím. ;)  ;)  :D Já nechci na Martina házet špínu,jen mě serou jeho výroky,že jen sbírám info na jiných fórech a pak prodávám atd.Toto je nesmysl,protože na fórech se nic kloudného nedozvíš.podstatné věci si vyměňujeme soukromě a každého to něco stojí a když už třebas né peníze,tak čas strávený.Pro mě je to koníček a vcelku né levný,teď jsem třebas utratil za Hex Cana 7000-kterého použiji tak 1.za měsíc(zatím),za komfortky na pokusy,atd atd.

Jinak pokud by někoho zajímalo,tak s jedním zasvědceným chystáme prográmek,který bude umět do obyč.komfortky u Fábie nahrát alarm.bude sice fungovat pouze na dveře,tapotu,ale za to nebude potřeba žádné sirény(půjde na houkačku) a půjde s origo DO.Jestli se to povede nevím,nechci předbíhat,ale snad jo.

A co tak dorobit orasovy senzor :ph34r:

Pokud si ho seženeš,tak pouze a jen mikrovlnný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ze staryho, a vlastne i z novyho, fora by se mohly ozvat desitky lidi, kterym jsem ja pomohl, at uz s banalitou nebo s vetsim problemem. Nehlede na to, ze kdyz ma problem nekdo tady na foru, tak mu nenapisu, ze je kreten a ze je to "nahovno". Coz je u tebe, cosby, zvlaste v posledni dobe, dost casty problem. Nehlede na to, ze dost casto to, co ty shanis na jinych forech, ja uz davno znam. Ale nemam potrebu tyto informace ventilovat, protoze stejne nemam HW na jejich provedeni. Nehlede na to, co jsem vubec udelal pro toto forum. Fakt si nafackuj, protoze za tohle se ti od ust asi hodne prasi...

Michale, a pana B vynech, oba dva vime, ze on nebyl jediny, od koho jsi ty nakupoval a oba vime, ze kriminalka o tobe vi. Spinu na tebe taky hazet nechci, ale kdyz uz sahas k dost necestnym vecem, tak si sahni do svedomi a vyloz karty na stul.

Odkaz ke komentáři

Olo: Taky nerozumim tomu proc by nemely jit. Vzdyt cosby pise, ze klice zmenis jen kdyz spolu s nimi preneses budiky, ale kdyz jsem ted daval nove budiky s maxidotem, tak zmena klicu nebyla potreba. Jen se klice prizpusobily k novym budikum a jelo se. Takze tomu, co pise cosby, opravdu nerozumim. A ackoli jsem ho mnohokrat zadal o vysvetleni, tak se mi zadne nedostalo. Jen same napadani me a meho mechanika, ktere bylo uplne zcestne a vzdy jen s polovicnimi fakty.

Odkaz ke komentáři

Martinoslav: Ja vobec netvrdim ze som chytry a nikomu ani rozumy nerozdavam.Co viem to napisem ale zbytocne netrepem pi..viny! Nap. dorabku klimy.

Nemam potrebu Ta sledovat a dokazovat si nieco.Precital som si viac diskusii kde si prispieval aj ty....ale doteraz som nereagoval.

Vies co ma serie?Ze tak cca rok a pol dozadu ked mal byt zraz tak si prosil Cosbyho ci by Ti nepomohol na zraze zapojit tie vyhrevy sedadiel! A teraz ho jebes ako male decko ze zbiera informacie a robi chytreho a ze nic nevie.Cudujem sa ze potom si takeho cloveka prosil o zapojenie vyhrevov ;)

Maj sa krasne. :)

Odkaz ke komentáři

Seru na diskuze.je to o ničem.Od tebe Martine jsem v instal.materiálech neviděl ani jednu pořádnou radu.

Taky asi nečteš pořádně.Jasně,že když přehodíš budíky nebo ŘJ motoru,klíče znova nakóduješ,to jsem tu napsal,resp.ocitoval o pár odstavců předem.

A jak píše Makov,nevím kdo škemral,jestli mu v Doksech nezapojím výhřev.Já to nebyl.

Odkaz ke komentáři

Jinak pokud by někoho zajímalo,tak s jedním zasvědceným chystáme prográmek,který bude umět do obyč.komfortky u Fábie nahrát alarm.bude sice fungovat pouze na dveře,tapotu,ale za to nebude potřeba žádné sirény(půjde na houkačku) a půjde s origo DO.Jestli se to povede nevím,nechci předbíhat,ale snad jo.

Cosby, na tohle program, já myslím, že to jde i bez, vždyť jsi ve spojení s Pecounem.

Editováno: , autor: JaKr
Odkaz ke komentáři

Cosby, na tohle program, já myslím, že to jde i bez, vždyť jsi ve spojení s Pecounem.

Ale s Pecounem nespolupracuji.Jinak jde opravdu o program.

Odkaz ke komentáři

myslím si,že jsem byl třebas první,kdo rozchodil maxíka Fabia 07.Víš třebas ty,jak na to??nebo víš,jak rozchodit maxíka 07 na Superba?Napiš.uvidíme.

kdyz ty jsi rozchodil prvniho maxika MR07, tak JaKr uz mel s MR 07 ve fabii MR05 najeto par tisic. To ze ty jsi to neumel, neznamena, ze jini to nenabizeli. Takze prvni jsi nebyl. Uz aby tu byl MR 08 a bude :ph34r:

A v cem byl trik? no v tom, ze se musi pockat 5 minut ;)

Jinak kazdej umi neco a jetli treba Martinoslav nepomohl nekomu z Vas, tak me ano kolikrat s cenymi informacemi - co a jak.

Ale jinak mir vsem B)

Odkaz ke komentáři

Bobíku??

1:Proč Jakr tady tedy nedal postup,když na to všichni čekali.Měl opravdu 07 rok,když ten se objevil tak před 2 měsíci-ani né.

2:Bohužel nejde pouze o 5 minut čekání

3:Mír všem a když už se to blíží,tak i VESELÉ VÁNOCE ;)

protoze si ten maxik nekodoval sam ;) a vim to, ze ma MR07

a na Vanoce sem zapomel :D , ale Jeziskovi uz pisu ;)

Odkaz ke komentáři

makov: A ze tohle rika nekdo, kdo tady sam rozdava rozumy, co? Tipuju, ze ty jses jeden z tech, kteri sleduji kam se pohnu a kdy udelam chybu, co? :) Takovych uz bylo ;):palec:;)

Pozeram ze vsetci proti vsetkym lol

hlavne ja proti tobe: nejdriv te locknu a potom vydeletuju :p:smich::D

Odkaz ke komentáři

Prosil jako decko??? To bych si teda rozhodne vyprosoval... Zadal jsem... A zadal jsem proto, ze ten muj nemel cas a sraz v Doksech se blizil. Jenze cosby by si tam na tom stejne vylamal zuby, protoze jak uz jsem psal vyse, kazda ta kabelaz byla jina. A jak neco neni v DP, tak je cosby mimo. Makov - pochybuju, ze vis o jistych skutecnostech, o kterych vim ja, proto te zadam - jako clovek cloveka, do tohodle se, prosim, neplet, ok?

Miso, to ses ted pekne chytil, co?? :D Kdyby to sem Makov nenapsal, tak si ani nevzpomenes ;) Ale na rozhovory po telefonu si pamatujes detailne, to je k smichu ;):palec:

Ale jinak mir lidem vsem - aspon pred temi Vanoci ;)-_-

Odkaz ke komentáři

Michale - a kvalita cloveka se meri jen podle toho, kolik zverejnil instalacnich manualu?? :doh

Mnohem vic si na sobe cennim toho, ze poradim nebo pomuzu v naprosto beznych tematech, kterych je tady denne nekolik. Zato tve rady se omezuji jen na "napis mi na mail, poradim, ale zaplatis" nebo "to je nahovno" nebo "kdzy to neumis, tak se do toho nepoustej". Neprasi si ted trosku od "ust"??

Odkaz ke komentáři

Michale - a kvalita cloveka se meri jen podle toho, kolik zverejnil instalacnich manualu?? :doh

Mnohem vic si na sobe cennim toho, ze poradim nebo pomuzu v naprosto beznych tematech, kterych je tady denne nekolik. Zato tve rady se omezuji jen na "napis mi na mail, poradim, ale zaplatis" nebo "to je nahovno" nebo "kdzy to neumis, tak se do toho nepoustej". Neprasi si ted trosku od "ust"??

:smich::smich: som zvedavy ,dokedy sa chcete verejne vyplakavat a kydat hnoj....Inak gratulacia k M. 3 arogantnemu tematu :palec2::smich:

Editováno: , autor: Bemo
Odkaz ke komentáři

Martine,bohužel ale u Vás-Fabiatiků jsou ty každodení problémy pořád dokola-už jsem na to upozorńoval a myslím že na můj popud byly vyvěšovány témata,bolo to co si pamatuji-Servo,kosti a já nevím co všechno.Pamatuji si,že stejné témata byly zakládány i 2 za týden.

Co se týče toho-když tomu nerozumíš,tak do toho nerýpej-pokud jsem to napsal,což nepopírám,tak to patřilo zřejmě k tématu,které bylo trošku myslím pro zdatnější a vyžadovalo určitou odbornost-pokud né,najdi mi ho a ukaž.osobně ti můžu říct,že já nebo kolega opravoval věci po"obdorné opravě-ůpravě atd"

Jinak já něchtěl říct,že kvalita člověka se pozná podle vyvěšených témat-ale v tomhle tom tématu to asi bude trošku tak.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...