Přejít na obsah

IMMO3 a KLUCE

Piaggio

Doporučené příspěvky

Bobíku??

1:Proč Jakr tady tedy nedal postup,když na to všichni čekali.Měl opravdu 07 rok,když ten se objevil tak před 2 měsíci-ani né.

2:Bohužel nejde pouze o 5 minut čekání

3:Mír všem a když už se to blíží,tak i VESELÉ VÁNOCE ;)

Cosby, je to rok 07 viz mé auto ve Vaše fábie, budíky, které tě trápily jsou od Fantika, tedy info jsi hledal u něj, nečtu všechna témata, osobně jsi se mě neptal, Bobíka taky ne v jeho tématu v sekci Jen pro členy. Pokud ti tento problém přetrvává tak jediné řešení je přijet osobně - to snad chápeš né?

A pokud je příspěvek myšlen jako, že něco držíme pod pokličkou a nechceme zveřejnit? Věřím že ne, ale ..., (taky jsem ti jednou volal a rada - banalita - nedělal jsem, nevím)

Pak je tu má odpověď otázkou: Proč nedáš info k nakódování stahování a dojezdu oken na D.O.? Na tohle tady čeká daleko delší zástup lidí a víš o tom.

Myslím, že lidi s maxíkama a budíkama s PP montovanými dodatečně, kteří se obrátili v sekci Jen pro členy, do patřičného tématu k tomu určeného, jsou spokojeni jak s komplexností a kvalitou služeb - služby na klíč od A do Z. Všichni, kteří se v tomto tématu přihlásili o služby nemají a neměli jediný problém s kódováním.

Každý ať se obrátí na koho chce, spíš jste měli problém, že jste získali budíky a nevěděli jaké a bez postupu kódóvání od "dodavatele".

Editováno: , autor: JaKr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, nelíbí se mi úplně závěr téhle diskuze, protože to skoro vypadá, že Cosby je nějaký hajzlík, který zatajuje svoje know-how nebo ho když tak těžce prodává a ještě k tomu nic neumí. Musím říct, že jsem se ho už něco naotravoval, jak s prkotinama, nebo když mi dával dohromady BSG po neúspěšném upgradu na VW Polo, když nad ní už zlomili hůl ve Škodárně. Nikdy za to nic nechtěl, maximálně jsem mu doslova vnutil nějakou symbolickou částku. Pokud vím, "navštěvuje" ho takto kdekdo z okolí, být jeho manželkou, tak vybírám vstupné.

Pokud jde o immo, pak musím říct, že o jednorázovosti čipu v klíči jsem slyšel z tolika zdrojů, že to zřejmě bude fakt. Ale pokud jde o rozdílnost generací immobilizérů dvoutlačítkových a třítlačítkových klíčů, tak tam bych se přel, protože mám na svém autě z výroby třítlačítkový sklopný klíč a klíč bez tlačítka a v pohodě jsem dodatečně přihlásil klíč dvoutlačítkový, který by měl být 2,5 generace, tedy nekompatibilní se 3 generací. To mi nepřijde moc logické, pokud dodávají tři typy klíčů, aby do každé cpali čip immobilizéru jiné generace.

Ovšem rozpoutat kvůli takové prkotině hádku plnou osobních urážek mi přijde mírně řečeno neadekvátní.

Zvláště když Martin je kromě Cosbyho jediný člověk z fóra, který mi kdy opravdu pomohl a to je z druhého konce republiky. Sice si nedělá na autě nic svýma rukama, ale má na všechno kopu schopných lidí, které si nenechává jen pro sebe - za jedním jsem byl osobně v Mladé Boleslavi ve vývoji a opravdu věděl, uměl a pomohl.

Chlapi, fakt už mi přijdete jako ti naši politici, vyserte se na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...