Flek Jan Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Dobrý večer před 14 dny jsem si pořídil Supa3 rok 2017 motor 2l 110kw.Najeto 184 t.Po týdnu se mi rozsvítila ikonka oranžového motoru.Do servisu jsem auto dával na veškerý nutný servis a na výměnu egr ventilu.Po ujetí cca 100 km se ikonka rozsvítila znovu.Znovu servis chyby P046C00 a P040500 nevěrohodný signál a příliš malý signál.Nakodování nahrání egr či jak to nazvat.Ikonka zhasla. Najeto cca 100 km a je to tam znovu.Auto jede normálně žádná nouze. Nevíte někdo na co se zaměřit.Budu rád za každou radu či pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Vypada to vymenit komplet celej egr podobne chyby jsem mel na 1.6 tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flek Jan Vloženo 12. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 já ho,ale nový mám,vyměněný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Jo aha promin blbe jsem to pochopil tak bych zkusil jit po kabelazi zda ti to nejaka mrcha nekousla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Preco nejdes tam, kde ho menili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flek Jan Vloženo 13. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 před 5 minutami, misor1994 napsal: Preco nejdes tam, kde ho menili? Díky za odbornou radu.Jsem objednaný....zvědavý...nedočkavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Nie je zaco a inak nahradny diel bol original alebo nie? Pri neoriginalnych dieloch sa casto stava prave toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flek Jan Vloženo 13. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 před 34 minutami, misor1994 napsal: Nie je zaco a inak nahradny diel bol original alebo nie? Pri neoriginalnych dieloch sa casto stava prave toto. před 35 minutami, misor1994 napsal: Nie je zaco a inak nahradny diel bol original alebo nie? Pri neoriginalnych dieloch sa casto stava prave toto. před 35 minutami, misor1994 napsal: Nie je zaco a inak nahradny diel bol original alebo nie? Pri neoriginalnych dieloch sa casto stava prave toto. Právě,že originál ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 Taky se mi dnes po strtu rozvítila chyba motoru, vše jede normálně, jen chyba svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flek Jan Vloženo 26. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 Tak u mě to byl nový egr a nový zpětný ventil vyf.plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabovaveronika Vloženo 26. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 A cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flek Jan Vloženo 26. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2020 8500 za ventil a 9100 egr origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sined Vloženo 24. Února Sdílet Vloženo 24. Února Dobrý den mám to stejné a nevím co stim a mám nový Egr. Nějaká rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.