Jirka06 Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Zdravím vás, nedávno jsem si pořídil O3 verze Scout ale chybí mi logo Scout na přední masce, už jsem si ho koupil přes internet a dnes mi přišel domu, ale k tomu žáden montážní materiál... Prosím o radu jak tam to logo přichytit, jestli stačí lepidlo, případně jaké...Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 18. Březen 2020 Sdílet Vloženo 18. Březen 2020 Lepí se to běžně lepidlem na skla, já tam nacpal transparentního mamuta pět let zpátky a drží to do dnes, u kámoše jsem dal oboustranku od wurtha a taky drží dost a dlouho... Asi bych se vyhnul tavce [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka06 Vloženo 1. Duben 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2020 Děkuji za radu, použil jsem nakonec sekundové lepidlo - gelový loctite a znak drží jako přibitý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.