martineQ Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Ahoj, kudy se nasává vzduch z interiéru při zapnuté cirkulaci? Hledal jsem ho klasicky u nohou spolujezdce. Narozdíl od Fabie a Rapida jsem ale nenašel místo, kde by docházelo k intenzivnímu nasávání. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Mělo by to být za schránkou spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 21. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 (editace) Taky bych řekl, nemůžu ovšem ani vyloučit, že mi nefunguje nějaká klapka. U ostatních aut je to sání vzduchu z interiéru při cirkulaci hodně znát. U Yeťáku ho nemůžu najít...Chci udělat očistu klimatizace pomocí ozónu, u ostatních aut mi perfektně funguje. Jen u Y je po pár týdnech vždycky znovu klima trošku cítit. Hledal jsem důvod a nejpravděpobnější je, že buď nesměřuje O3 správným směrem, nebo že mi něco nefunguje... Editováno: 21. Březen 2020, autor: martineQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Na obrázku je to vpravo nahoře číslo 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 22. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Číslo pět je nasávání čerstvého vzduchu z exteriéru (je schovaný pod plastovým krytem a mřížkou venku vpravo mezi čelním oknem a kapotou) , je tam i klapka co se při cirkulaci zavře. Klapku jsem kontroloval a funguje. Dílenskou příručku jsem prošel a na nic jsem nenarazil. U Fabie i Rapida je tah vzduchu nasávaného z interiéru při zapnuté cirkulaci tak intenzivní ( při maximální rychlosti ventilátoru), že je možné např. papírovým kapesníčkem zjistit směr prodění. U Yeťáka mi to profukuje jen mezi těsněním kabinového filtru (na obrázku pozice 9) a jeho krytem (na obrázku pozice 10) protože nedokonale těsní. Každopádně díky! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 22. Březen 2020 Sdílet Vloženo 22. Březen 2020 Já to tedy ani u služebních oktávek nikdy nezjistil, kde to nasává uvnitř vzduch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.