kenanab Vloženo 22. Březen 2020 Vloženo 22. Březen 2020 (editace) Superb Combi 2010 2,0 TDI CR 103kW Už delší dobu pozoruji vibrace a třepání auta v tahu. Dělá to jen za určitých podmínek - nízká teplota a nezahřáté auto. Roztřepe se celé auto a vibruje. Motor musí být v tahu, stačí minimálním jen udržování rychlosti. Jak se pustí plyn nebo vyšlápne spojka vše ustane. Editováno: 11. Březen 2021, autor: kenanab Citovat
Edie Vloženo 13. Červenec 2020 Vloženo 13. Červenec 2020 (editace) Já mám stejný problém , pozorováno cca 3 měsíce. Zkontrolováno - všechny kola, silenbloky, zavěšení, brzdy, skoro celý spodek . Ale nevím co to může být ???? Editováno: 13. Červenec 2020, autor: Edie Citovat
Rado sz Vloženo 6. Listopad 2021 Vloženo 6. Listopad 2021 Ahoj zistil si čo to bolo teraz to robí aj mne a neviem čo to je Citovat
milososka Vloženo 12. Listopad 2021 Vloženo 12. Listopad 2021 Ahojte, pokud je to jen u studeného motoru, tak mně napadají vstřiky. Měl jsem sám stejný problém a byl špatný 1. vstřik. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.