Přejít na obsah

kenanab

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 331 zobrazení profilu

Oznámení kenanab

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Já mám víčko oleje je čistější než slovo boží...
  2. Dnes po startu neskutečný pískot. Posílám nahrávku dole. Dle mého laického názoru je to čerpadlo sekundáru. Dnes po dlouhé době seplo. Proč to takhle píská? Předpokládám, že je špatné samotné čerpadlo.
  3. Předpokládal jsem, že je tam proměnlivý interval s max. 30 000 km, 2 roky. Já mám teď najeto 1 330 km, a ukazuje mi, že do výměny zbývá 13 700 km, 60 dní. Za těch 60 dní, až si auto řekne o výměnu, předpokládám, že budu mít najeto jen kolem 4 000 km.
  4. Ahoj. Asi před 3 týdny jsem koupil Octavii 4 a často se mi objevuji různé rozličné problémy s infotainmentem potažmo elektronikou. Pravidelně se mi stává, že se nejde přihlásit do škoda connect, někdy se samovolně odhlásí, vynulují některá nastavení... Třeba během dneška jsem měl závadu "proaktivní ochrana cestujících je nedostupná" a během ježdění mi svítila kontrolka nezapnutého pásu a pípala výstraha, přestože jsem si pás zapínal, což mě otravovalo. Dále se mi rozsvítila závada airbagu spolujezdce.
  5. Všimnul jsem si na 2 Octaviích rozdílné grafiky na virtuálních budíků. Na čem záleží, která grafika tam je? Rád bych tam přepnul tu první verzi, přijde mi mnohem lépe čitelnější. Nebo to záleží na výbavě nebo je to nějaký update? Děkuji za objasnění
  6. Superb 2,0 TDI CFFB 103kW Po prvním startu má motor na volnoběh cvakavý zvuk , který zmizí po pár metrech jízdy. Chod motoru je plynulý, bez vynechávání. Dělají to hydroštely?
  7. Superb Combi 2010 2,0 TDI CR 103kW Už delší dobu pozoruji vibrace a třepání auta v tahu. Dělá to jen za určitých podmínek - nízká teplota a nezahřáté auto. Roztřepe se celé auto a vibruje. Motor musí být v tahu, stačí minimálním jen udržování rychlosti. Jak se pustí plyn nebo vyšlápne spojka vše ustane.
  8. Zajímalo by mne, jestli je možné dohledat, že ŘJ byla přehrávána. Je nějaký log, kam si to řídící jednotka zaznamenává?
  9. Teď jsem zjistil, že při čím vyšší rychlosti se přeřazuje, tím je zvuk výraznější.
  10. Ještě dodám, že když se zvuk ozve spojka je stále sešlapnuta.
  11. Superb, motor 2,0 tdi cr 103kw Pozoruji divný zvuk při přeřazení z 1 na 2. Dělá to jen při řazení z 1 na 2. Ani když dám z 1 rovnou 3, tak to neudělá. Stejně tak ze 3 na 2 nebo 2 na 3. Jen z 1 na 2 bez ohledu na otáčky motoru. Auto ale musí být v pohybu, když stojím, tak při řazení z 1 na 2 úplné ticho.
  12. Mám v plánu udělání i univerzální aplikaci, použitelnou na jakékoli auto... Zadáte jen převodové poměry, rozměr kol a hodnotu volnoběhu a omezovače a poté bude vygenerována simulace přímo na míru...
  13. Takže aplikace je znovu funkční... Nově přidány i veškeré benzínové motorizace...
  14. Zobrazována je reálná rychlost, s odchylkou tachometru není počítáno....
  15. zadávání převodů by se klidně dalo přidělat... poté by to bylo použitelné prakticky na jakékoli auto... Jen zadat převodové poměry a rozměr kol...
×
×
  • Vytvořit nový...