Tony1990 Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Cauko, SII.. Nataceci xenony, pred 2 dny, kdyz jsem rano nastartoval mi zustali svetla svitit do zeme, asi 5 metrů pred auto. Zadne natoceni ani dolů ani nahoru ani do boku . Auto jsem dal na zvedák, snimace na naprave vypadaji ok, nedavno jsem mazal ty kloubky vcem chodi ta spojovaci tycinka. Jak na zadni naprave tak přední. Zkusil jsem odpojit nachvilku baterku, po zapojeni svetla zacli se stelovat, 2 dny vse v poradku. Dneska rano ta stejna pohadka, svetla sviti jen dolu. Po odpojeni a zapojeni baterky bohuzel to stejne. Nejde ani jedno svetlo, obe sviti pred auto. Kde dal hledat zavadu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Zatopený a zaoxidovaný řídící jednotky ve světlech vodou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony1990 Vloženo 26. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Zkusim jeste mrknout na to, zda tam nebude zelenina. Ty jednotky se nachází nekde za svetlem? Kdyz tam nebude zelenina, tak co dal? ??Jinak diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 26. Březen 2020 Sdílet Vloženo 26. Březen 2020 Ahoj, a co diagnostika? kludne moze byt zl snimac naklonu... mne to tiez spravilov, v noci 200km a svetlo 5 m pred auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 27. Březen 2020 Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 Jednotky sou přidělany na tělo světla zespod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.