HanyZ Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Ceník služeb pneuservisu KARVINÁ: Úkon kolo 12"-15" kolo 16"-17" kolo 18"-22" SUV,VAN Demontáž z osy 20,- 25,- 25,- 35,- Montáž na osu 20,- 25,- 25,- 35,- Demontáž z disku 20,- 25,- 35,- 35,- Montáž na disk 20,- 25,- 35,- 35,- Vyvážení 20,- 25,- 35,- 35,- Mytí kol 25,- 25,- 25,- 25,- Závaží Zn 1ks 10,- 10,- 10,- 10,- Závaží nalepovací 30,- 30,- 30,- 30,- Bezdušový ventil 25,- 25,- 25,- 25,- Chrom ventil 35,- 35,- 35,- 35,- Kov ventil 50,- 50,- 50,- 50,- Oprava duše 30,- 30,- 30,- 30,- Oprava bezduš.pneu 80,- 80,- 80,- 80,- Oprava pneu hříbkem 50,- 50,- 50,- 50,- Oprava těsnícím tmelem 30,- 30,- 30,- 30,- Duše 13" 180,- Duše 14" 190,- Duše 15" 200,- Likvidace pneu 25,- 25,- 25,- 35,- Plnění pneumixem 25,- 25,- 25,- 40,- Uskladnění kol a pneu 4ks 250,- 350,- 450,- 450,- Výjezd servis. vozidla do 5km 250,- 250,- 250,- 250,- Opravy ALU disků smluvně smluvně smluvně smluvně Uvedené ceny jsou včetně 20% DPH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 (editace) Chlapi vy se tady ještě hádáte :-) Myslím, že z toho vyplynulo někde již shora uvedené, a pro některé podnikatele-bez urážky, nepochopitelné. PROČ BYCH SE MĚL FINANČNĚ PODÍLET TŘEBA NA TOM, ŽE KOUPIL ZOUVAČKU NA KOMBAJNY, a podobně !!! Editováno: 27. Říjen 2010, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 vysvětlím-běž do normálního servisu ať ti kombajn přezují. Běž ke garážníkovi co koupil čínskou zouvačku za 30.000 ať ti přezuje Lexuxe za 3 mega.Doufám,že to na vysvětlenou stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Vůbec mi to nestačí, a považuji to za demagogii a nelejvání lidem do hlavy něčím co spolu nesouvisí! Já si vážím auta i za tři stovky a nemusí být za tři mega, je jedno kolik stojí-nikdo si nechce nechat zkurvit auto. Chtěl bych zdůraznit, že tvůj cenový konkurent-garážník, ke kterému jezdím, ale i ten předtím, se s mým autem, ale hlavně koly pěkně pomazlil a snažil se co nejvíce, jinak řečeno odvedl vynikající práci a samozdřejně "jako amatér-garážník" nic nezkurvil!! Takže nevím proč pořád ty "garážníky" s méně vybavenou dílnou schazuješ, umí to samé co ty v rámci možností vybavení. Na co není vybaven to nedělá, a když jo, tak je to tebou jmenovaná kategorie lemplů! Ale jen idiot pojede s náklaďákem do garážového servisu. Takže pořád nám tu nepleť hrušky s jabkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 dick: nene jen vinca si postesk kolik platil v barumce tak jsem mu ukázal že jsou firmy kde to jde i jinak a už se to tady zase trochu rozvířilo. :-) až budu mít lexuse začnu jezdit ke cosbymu dokud mám škodalet tak nevidím duvod platit víc a přispívat někomu na na buhvíjaky připravky na auta ktere použíje parkrat do roka... ale to je furt dokola, mě stačí garažník co kolo přezuje stejně jako v barumce nebo u cosbyho a ddám za to pulku a vo tom to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 cosby - uživí tě majitelé Lexusů a dalších aut v této cenové hladině ? Nebo tě živí majitelé Škodovek apod. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 ale hoši sakra o to tu jde.Buď je někdo garážník a na ceduli bude mít napsáno přezouvám diky do 15" nebo to bude servis,kde bude dělat všechno a od toho se odvíjí ceník prací.Nebudu přeci přezouvat za stejnou cenu osobák,který trvá 10 minut a autobus který trvá hodinu,nebo se mýlím?Už si to uvědomte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 cosby jasně, to snad každý chápe a ceník si udělá takový snad každý rozumný podnikatel. Ale o to tady vůbec nešlo, šlo o to, proč mám platit více za to, že si přivezu vlastní pneu a za to, že vedle stroje na přezutí 15´´ pneu stojí stroj na autobus a já, jako zákazník ho musím zaplatit. To mě právě u garažníka vůbec nesere, ať tam stojí třeba jen jeden stroj na 15´´ pneu, ale budu to mít o polovinu levněji než u např. u tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Ale ty mě nechápeš. Pokud má garážník jeden stroj a dělá to doplňkově k něčemu jako melouch,bude brát za přezutí 200,- Pokud to bude dělat profi tým pneuservisáků se špičkovým vybavením atd,bude to za 500,- Tak je to všude a se vším a to někdo prostě neumí pochopit. je to třebas i s diagnostikou.Je tu na fóru spousta-sorry za to slovo-ňoumů,co mají klony HEx Can kabelů nakoupené za 1000,-Kč a za napíchnutí auta si řeknou 100,-kč,ale když je požádáš o rozbor závady-postup odstranění tak jsou v prdeli. Pak sou fachmani,kteří koupili kabely za 8000 legálně a né jen že ti přečtou závadu,ale řeknou co dál,na co se zaměřit atd. To byl je jeden z velmi mála příkladů. Další třebas co se stal je to asi týden.Byl u nás kluk,který byl právě jak říkáš u garážníka měnit kola.Co se mu stalo-serval pojišťovák.Garážník navařil na šroub tyč a nějak to povolili,ale liťák měl pěkně opálený,protože šroub byl hluboko. My na to máme spešl sadu vytahováků,kdy to vytáhneme za 10 sekund bez jakéhokoli poškození-cena profi sady 5000,Kč a VO TOM TO JE.Buď neco budeš dělat na profi úrovni a necháš si to zaplatit,nebo......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 jo, tohle je názor rozumný, na druhou stranu já osobně půjdu tam , kde je nejlevněji. A pokud něco zkur*í garážník, budu po něm chtít samozřejmě zaplatit opravu. Mimochodem ceník, který jsem uvedl výše, je ze servisu v Karviné, kde provádí také servis apod. a jsou to profesionálové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 jo,ceny normální,jestli dobře počítám tak 15" kolo je 100,-Kč+ 25 mytí,ale nechápu cenu závaží-1 KS-10,-kč-to je nesmysl.Kus může mít 5g a taky 60g,to samé lepící. Jinak OK ceny +- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 když jsem tam byl vyvažovat na jaře kola, tak za závaží chtěli za 10 ks závaží 5g = 50 g 5 kč ale to bylo lepící... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 tak to nechápu.Za 50g 5 Kč když tam mají něco o 30,-Kč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 (editace) Ale ty mě nechápeš. Pokud má garážník jeden stroj a dělá to doplňkově k něčemu jako melouch,bude brát za přezutí 200,- Pokud to bude dělat profi tým pneuservisáků se špičkovým vybavením atd,bude to za 500,- Tak je to všude a se vším a to někdo prostě neumí pochopit. je to třebas i s diagnostikou.Je tu na fóru spousta-sorry za to slovo-ňoumů,co mají klony HEx Can kabelů nakoupené za 1000,-Kč a za napíchnutí auta si řeknou 100,-kč,ale když je požádáš o rozbor závady-postup odstranění tak jsou v prdeli. Pak sou fachmani,kteří koupili kabely za 8000 legálně a né jen že ti přečtou závadu,ale řeknou co dál,na co se zaměřit atd. To byl je jeden z velmi mála příkladů. Další třebas co se stal je to asi týden.Byl u nás kluk,který byl právě jak říkáš u garážníka měnit kola.Co se mu stalo-serval pojišťovák.Garážník navařil na šroub tyč a nějak to povolili,ale liťák měl pěkně opálený,protože šroub byl hluboko. My na to máme spešl sadu vytahováků,kdy to vytáhneme za 10 sekund bez jakéhokoli poškození-cena profi sady 5000,Kč a VO TOM TO JE.Buď neco budeš dělat na profi úrovni a necháš si to zaplatit,nebo......... Ano a o tom to je, pokud budu živit team lidí-musím být dražší. Pokud to budu dělat jako přivýdělek mohu být levnější. Takže nakonec z tebe vylezlo, že moc dobře víš jak to je, a že rozvíjející firmu musí loajální klienti taky zaplatit. Ale ono je to většinou vůbec nezajímá a jedou tam kde jsou stejně kvalitné služby za měnší peníze, resp. ji hledají a o tom je celá tahle diskuze. Protože ti co hledají nejsou podnikatelé, třeba jako ty, ale například tvoji zaměstnanci s platem jaký je, a nemohou si to prostě dovolit-zaplatit tvůj rozvoj podnikání! Prostě jiný podnikatel jim kvůli svému rozvoji a zisku nedá na to aby podpodpořil tvého souseda podnikatele. Je to úplně normální kapitalismus, tak nám ho nevyvracej. Když zaměstnáte číňany abyste byly levnější, tak zase našinci nebudou mít prachy ani na ty garážníky. Je to začarovanej kruh, a nemá cenu obhajovat něco neobhajitelného. Jo a nejsem rudej ani oranžovej, jen to vidím reálně! Editováno: 27. Říjen 2010, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Máš pravdu i nemáš.pořád si myslím že platí,že nejsme tak bohatí,abychom si kupovali levné věci. Znovu příklad.Byl jsem taky jeden z těch co se snažili koupit pro svoje auta levné díly.Nebyly peníze,šetřilo se kde se dá.Pak jsem pochopil,že si vyplatí místo toho,abych koupil např.jednu levnou věc 2× za rok a nechal měnit,vyplatí se mi koupit jednu pořádnou a to platí všude,dokut se nic nestane.Tím nechci nějak pomlouvat garážníky-mám také dost takových známých a jsou to dobří kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.