Lukes 1,9 Vloženo 30. Březen 2020 Sdílet Vloženo 30. Březen 2020 (editace) Dobrý deň chcem poprosiť o radu mám problém na mojej Octavii 1,9TDI 4x4 BKC 2005 rok. Pred mesicem mi začala blbnut spojka nevypinala nemohel sem zaradit spatecku a jednotka mi išla ťažko keď auto stálo , jak prvé sme riešili spojku keď sme vymenili komplet spojku inak použili sme sadu jaka tam bila predtým SACHS tak isto to nepomohlo spojka stále nevypina potom sme dali zrepasovat prevodovku a byla tam axialni vula na hrideli ale nepomohlo stále nevypina spojka nejde jednicka a spatecka a tak sme vymenili komplet secko od pedála cez potrubí až po prevodovku ,komplet odvzdušnené a nová kvapalina proste komplet secko nové a spojka furt nevypina už si nevime rady. Je to hruza fakt už , keď sem prehledal starú spojku tak sem zistil že spojka komplet je SACHS ale hydraulické ložisko vypinaci tam bylo LUK od výroby , myslite že toto múze spusobovat problém že ted tam je ložisko SACHS a predtým tam bylo LUK Diki moc za rady Editováno: 30. Březen 2020, autor: Lukes 1,9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniso Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března (editace) Ahoj, mám skoro podobný problém, preto by ma zaujímalo ako sa ti to podarilo vyriešiť. V lete 2021 som menil komplet sadu sachs (lamela, tanier, dvojhmota, ložisko) + vymena oleja v prevodovke, odvtedy som spravil na aute 70tisic km, včera mi pred barakom nešla zaradiť jednotka a spiatočka, pohol som sa na dvojke a potom išlo zaradiť všetko bez problémov. Na jeseň (cca pred 9000 km) som mal podobný problém ale vtedy som nemohol zaradiť žiadnu rychlost. Vymenil som spojkový valček s odvtedy bol kľud až doteraz. Neviem či to mám dať rozobrať a skontrolovať alebo čo robiť. Superb 2004, 1.9tdi AWX, 449t km Editováno: 28. Března, autor: Deniso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniso Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března Lukes 1,9 menil si aj spojkový valček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března Dotyčný tady byl naposledy 3 roky zpátky, tak nevím, zda ti odpoví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.