Bolťák Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 zdravím osazenstvo. obracím se na vás s problémem, který mě hodně štve. já vím, že automat pri "D" se přepne (já tomu říkám - do módu mezi D a S) když např. jedete do kopce, nebo máte těžší nohu na plynu... OK, OK, to beru... ale problém je ten, že mu to pak zůstane i deset minut - a já už dávno jedu normálně po rovince - nebo dolu kopcem -a ten blbej automat řadí pořád zbytečně později a při vyšších otáčkách... až pak znova cca po 10 minutách se přepne do normálního ("ekonomického) "D" módu... měl jsem dva superbi (2015 a 2014) a při obou to dělalo stejně... může mi prosím někdo poradit, jak se toho zbavit, aby mi to zbytečně neřadilo při vysokých otáčkách, když už dávno nejedu do kopce nebo nemám těžší nohu na plynu? 2.0 tdi. moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasDun Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 No ono je to složité protože to může být regenerace filtru udržuje vyšší otáčky a navíc máš start stop s rekuperací což při brzdění taky podrazuje. Já vždy když vyjedu třeba pod plynem na kopec tak odlehči plyn a on si sedne zase na vyšší rychlost. Odesláno z mého Pixel pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 7. Duben 2020 Sdílet Vloženo 7. Duben 2020 Štartuje to, jazdito, nerieš to. Predajto a kup si nieco co take vymozenosti nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.