Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím osazenstvo.

obracím se na vás s problémem, který mě hodně štve.

já vím, že automat pri "D" se přepne (já tomu říkám - do módu mezi D a S) když např. jedete do kopce, nebo máte těžší nohu na plynu... OK, OK, to beru... ale problém je ten, že mu to pak zůstane i deset minut - a já už dávno jedu normálně po rovince - nebo dolu kopcem -a ten blbej automat řadí pořád zbytečně později a při vyšších otáčkách... až pak znova cca po 10 minutách se přepne do normálního ("ekonomického) "D" módu...

měl jsem dva superbi (2015 a 2014) a při obou to dělalo stejně...

může mi prosím někdo poradit, jak se toho zbavit, aby mi to zbytečně neřadilo při vysokých otáčkách, když už dávno nejedu do kopce nebo nemám těžší nohu na plynu? 2.0 tdi.

moc děkuji

No ono je to složité protože to může být regenerace filtru udržuje vyšší otáčky a navíc máš start stop s rekuperací což při brzdění taky podrazuje. Já vždy když vyjedu třeba pod plynem na kopec tak odlehči plyn a on si sedne zase na vyšší rychlost.

Odesláno z mého Pixel pomocí Tapatalk

Štartuje to, jazdito, nerieš to. Predajto a kup si nieco co take vymozenosti nema. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.