Publikováno Duben 8, 20205 r Zdravim, Chcel by som sa s Vami podelit o moj problem s autom pri teplom starte. Studeny start pri tomto starte nevidiet aboslutny ziadny problem, presunme sa na start teply teply start 1 teply start 2 Auto je Skoda Rapid 1.0 TSi 81kw, dsg7 nevie niekto co to moze byt za problem? v servise mi vymenili starter ale to nepomohlo, za kazdu odpoved dakujem
Duben 20, 20205 r Mně to přijde jako problém DSG než samotnýho motoru. Pokud by v něm bylo něco mechanicky špatně, tak bude klepat nejen po startu, ale i někdy v provozu.
Duben 20, 20205 r Autor tak co sa tyka dsg tak tam je vsetko v poriadku aj ked pocujem zvuk preradovania z 1 do 2 taky divny odspodu ale kedze to je sucha spojka atd tak si myslim ze by to malo tak byt, a ked idem po nejakom zlom terene cez kocky alebo kolaj a podradi mi az do 1 tak to citim fest jak cele auto mikne. Ale nevidim s tym suvis dsg vs start motora za tepla, len vzdy je najvacsia zahada to ze to robi len pri telom starte, ked auto postoji celu noc a rano nastartujem jak nic. Kazdopadne auto je opat v servise tak uvidime.
Srpen 5, 20205 r Autor https://svolavacky.cz/vw-skoda-seat-1-0-tsi-netesne-vstriky/ no neviem ci to nebolo toto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.