tepe Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Zdravím, nemáte někdo podobný problém? Koupil jsem jetý Sup combi III. Když je auto vyhřáte od stání na slunci a rozjede se ventilace (je jedno zda klima či ne), tak při vysoké intenzitě proudu vzduchu je slyšet šílené bublání v celém autě. Pokud vypnu mód AUTO a jedu ventilaci na ruku a nízko, pak OK. Jak dojde k vychlazení auta, tak již lze zapnout AUTO a při nízké intenzitě větrání se již zvuk neopakuje. Díky tp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 30. Duben 2020 Sdílet Vloženo 30. Duben 2020 Mám úplne to isté, najprv som myslel že to je bublanie z prehriatej nádrže, kde bolo minimum benzínu. Až keď som vypol klímu zistil som že zostalo ticho. Auto mám mesiac a má najazdené 1500 km. Pôjde na reklamáciu, zvuk to nie je normálny a je veľmi intenzívny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tepe Vloženo 1. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2020 No, tak to jsem zvedav, co ti řeknou. Mám vyzkoušené, že se auto musí dochladit a pak už to nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tepe Vloženo 5. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2020 Tak jsem na to přišel. Jdi do nastavení hlasitosti. U mě se při zvyšující či snižující se hlasitosti ukáže vpravo v horním rohu piktogram dvou sedících lidí a mezi nimi je jakoby vlnění. Klikneš na to a deaktivuješ. Anebo do nastavení a tam se deaktivuje "automatické zesílení hlasu". Funkce zesiluje při hovoru hlas řidie/spolujezdce dozadu. Ihned po deaktivaci byl rapidně čistší zvuk z repro a bublání zmizelo. Zároveň to řeší i takový divný zvuk a echo, pokud jsme mluvili se ženou na děcka. Cože je právě to zesílení. Myslím, že to s rodinou bez elektronického zesilování zvládneme :O). 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.