Publikováno Květen 7, 20205 r Zdravím a prosím o radu. Dostal jsem nový služební telefon Samsung Galaxy A10. Mám služební vozidlo Fabia a snažím se propojit handsfree přes bluetooth, ale spojení funguje velice podivně. Po spárování telefonu se telefon připojí k handsfree. Chvilku po připojení se na displeji auta objeví HSP přerušeno a spojení se začne navazovat znovu. Poté se opět připojí a zase odpojí. A pořád dokola. Zajímavé je, že když mi někdo volá a zrovna se trefí do toho okamžiku, kdy je HF s mobilem propojené, hovor bez problémů proběhne. Od té doby už spojení nepadá a funguje OK. Až do doby, kdy vypnu zapalování a z auta odejdu. Po novém nastartování se spojení zase takto pořád spojuje a přerušuje. Nevíte, kde může být chyba? Děkuji
Květen 7, 20205 r Zdravim. Chyba je v mobilu. Mam taky samsunga j6 a stejne mi se odpojuji a spojuji. Tak se deje par krat a potom se spoji a je klid. Mam to na neorigo radiu. Smasung ne umi poradne udelat BT. Mam uz 3 mobil od samsunga a v kazdem je stejne
Květen 8, 20205 r Ano viník je mobil. Jediná pomoc je hard reset. Buď po aktualizaci fw nebo natvrdo trojhmatem. Napřed taky wipe cache. Tohle mi pomohlo už dávno s S4 a teď má kolega taky A. Půl dne sem se tím babral a po resetu už ok.
Květen 19, 20205 r Autor Díky, mě nepomohl ani wipe cash a hard reset. Telefon jsem dal zpátky na ředistelství firmy, aby ho zreklamovali. Doufám, že už se s ním nesetkám a dostanu něco lepšího. Podle informací od kolegy nejsem ve firmě jediný s tímto problémem.
Květen 19, 20205 r Tak nevím. SIII ok, S4 ok, S7E ok, S9+ ok. Jestli to není tím A? U J sem s touhle poruchou nesetkal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.