HaaruCZ Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 (editace) Zdravím vás, obracím se na vás protože už jsem zoufalý. Koupil jsem si kabel pro diagnostiku z aliexpressu, odkaz zde (Ten černý) K diagnostice jsem dostal přiložené soubory. Když jsem chtěl nainstalovat drivery přesně tak jak píše číňan v návodu, hlásilo mi to chybu a ovladače se nenainstalovali, nicméně stáhl jsem je někde na internetu a nainstaloval. Foto chyby instalace zde: https://www.icloud.com/photos/#0h6MmaWYfZX1FqN7muSb_6dLA Poté jsem nainstaloval VCDS, které číňan přidal na CD. Zkontroloval jsem na kterém portu mám diagnostiku a zvolil jsem tento port ve VCDS. Dal jsem Test a výsledek byl port status OK. Šel jsem to tedy vyzkoušet do auta vše se mi spojilo uložil jsem nastavení. Problém ale je, že když jdu do kódování a zvolím například motor, vždy dostanu hlášku "No response from controller!". Hláška zde: https://www.icloud.com/photos/#0JaeYpae5NHgwE7QDB8UdLjCw Prostě evidentně to správně nekomunikuje. Chtěl bych se Vás tak zeptat, jestli nevíte jak tuto chybu opravit, vyřešit. Díky moc. VAGKKL+FIAT.zip Editováno: 11. Květen 2020, autor: HaaruCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embino Vloženo 11. Květen 2020 Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Koupil sis nejakej shit, co neni kompatibilni s tvym autem. A davat fotky na icloud je fakt zverstvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaaruCZ Vloženo 11. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2020 Právě teď, embino napsal: Koupil sis nejakej shit, co neni kompatibilni s tvym autem. A davat fotky na icloud je fakt zverstvo. Co jsem koukal, tak spousta lidí kupuje tyto levné diagnostiky a fungují jim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embino Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Levne a spravne vs. levne a nespravne. Ty jsi zvolil druhou variantu, viz popis produktu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 KKL = cca. do roku 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.