Publikováno Květen 15, 20205 r eCall i karosérie zafungovali https://tydenikpolicie.cz/kamiq-narazil-v-praze-celne-do-betonove-zdi-vazne-zranenemu-ridici-privolal-pomoc-automaticky-system-ecall/
Květen 15, 20205 r Začínám měnit názor na ten systém a jsem vlastně rád, že ho nám. Je dobré vidět, že to funguje.
Květen 15, 20205 r Autor Jj už se to stalo vícekrát, že si zavolal.Já bych ho také chtěl v příštím autě, stát se může cokoliv, kdykoliv a nemusí to být na hlavním tahu, kde nehodu někdo uvidí.
Květen 15, 20205 r Přesně tak, hlavní tah není problém, ale padnout v noci na trojce někde ze srázu už by byl. Pořád mám v paměti tu feliciu, kterou našli s mrtvým řidičem v lese až po několika dnech.
Září 15, 20231 r Stacil tukanec do prednej pravej strany. Nutny novy naraznik, blatnik a menene svetlo. Strelil dokonca i airbag apolujazdca. Chyb sme sa nakoniec nejak zbavili myslim vsetkych a kozmetika sa mala riesit casom Nie je to auto z rodiny, byvaly spoluziak si ho doviezol. Palubku menit nebude, vraj ma nejakeho calunika co mu to opravi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.