Jan R. Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 eCall i karosérie zafungovali https://tydenikpolicie.cz/kamiq-narazil-v-praze-celne-do-betonove-zdi-vazne-zranenemu-ridici-privolal-pomoc-automaticky-system-ecall/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Začínám měnit názor na ten systém a jsem vlastně rád, že ho nám. Je dobré vidět, že to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Jj už se to stalo vícekrát, že si zavolal.Já bych ho také chtěl v příštím autě, stát se může cokoliv, kdykoliv a nemusí to být na hlavním tahu, kde nehodu někdo uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Přesně tak, hlavní tah není problém, ale padnout v noci na trojce někde ze srázu už by byl. Pořád mám v paměti tu feliciu, kterou našli s mrtvým řidičem v lese až po několika dnech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 15. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Jj, tento komentář je příkladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Září 2023 Sdílet Vloženo 15. Září 2023 Stacil tukanec do prednej pravej strany. Nutny novy naraznik, blatnik a menene svetlo. Strelil dokonca i airbag apolujazdca. Chyb sme sa nakoniec nejak zbavili myslim vsetkych a kozmetika sa mala riesit casom Nie je to auto z rodiny, byvaly spoluziak si ho doviezol. Palubku menit nebude, vraj ma nejakeho calunika co mu to opravi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.