TheBillOfficial Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 (editace) Ahoj, Minulý týden mi nastal takový problém, Felda začala škubat, otáčky na volnoběh padají a při jízdě se stává, že nereaguje na plyn. Tedy reaguje ale po úplném sešlápnutí plynu sebou kucká a po pár vteřinách na chvíli jede. Tento týden jsem vyměnil palivový filtr ale nic se nezměnilo, klapku jsem vyčistil a přes motordiag nastavil. Také jsem zkusil vyměnit snímač otáček ale změny se neprojevily. Svíčky jsou poměrně jako nové, ze září a najeto na nich jen 10 000km, máte nějaký nápady co by šlo provést? UPDATE: Tak z VAGu mi vyjela chyby: 00525 - Sonda lambda (G39), 05-10 - výstup otevřen - sporadicky 00537 - Regulace lambda, 19-00 - spodní hodnota odrazu + poznatek, že přestává reagovat na plyn při zařazené rychlosti a 3000 ot. (1.3 MPI, 50kW) Děkuji moc :) Editováno: 16. Květen 2020, autor: TheBillOfficial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 Takže už víš, že je to lambda sondou, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBillOfficial Vloženo 17. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 A může vůbec taková věc způsobovat lambda? Prakticky je tam úplně nová, půl roku stará a nebo je vadná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 Ty jsi hrozně nedůvěřivý když nevěříš ani diagnostice... Jakmile odchází lambda, pracuje motor s pořád větším množstvím benzínu až benzín skoro teče výfukem. Neznám poruchu lambdy, která by motor ochudila. No a postupně s rostoucí bohatostí (nebo i naráz) se zhoršují reakce motoru na přidání. Nevím co tam máš za lambdu, ale slušná je Bosch a špičková NTK (NGK). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.