Gabry5 Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Ahojte, chcem sa spýtať, či sú vhodné tieto LED žiarovky do predných smeroviek na Scalu? https://autotechnik.sk/sada-led-ziaroviek-t20-do-smeroviek-oranzova-super-can-bus/p14094c5931 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 V předních blinkrech je žárovka PWY24W. Už jsem taky objednával z Aliho LEDky canbus, ale hlásily chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 15. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Aku chybu hlásili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 15. Květen 2020 Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Hlásilo to, že je prasklá žárovka. Takže CANBUS očividně nejsou, i když hřály jako prase, takže tam odpor musí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabry5 Vloženo 15. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2020 Aha, ďakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 Taky bych je rád vyměnil za LED. Ty žárovky svítí jak bludičky. Asi proto se sníží intenzita denního svícení při odbočování, protože jinak by to asi nešlo ani vidět. Ale zkoušet objednávat LEDky z Aliho a vyhazovat za to peníze, než se mi podaří sehnat tu, která bude fungovat, se mi taky nechce. Jedině najít někoho, kdo by deaktivoval kontrolu žárovek, jestli to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.