dalik73 Vloženo 4. Červen 2020 Sdílet Vloženo 4. Červen 2020 Pánové už jste někdo řešil nebo ještě lépe má už někdo v autě internet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jawores Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 No hotspot tam mám ale když ho zapnu a chci ce na něj připojit tak mi skočí škodovácké stránky kde se musím registrovat a další nesmysly takže tuhle věc neřeším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubAsgard Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Hmm, myslel jsem si, že tohle je služba omezená jen na infotainment Amundsen. Ale zdá se, že to jde i pro ostatní. Registraci mi to provedlo v pohodě, auto přidáno a tváří se, že si můžu koupit balíček. Jestli to chápu správně, tak si můžu koupit data skrze auto a čerpat je připojeným mobilem (můj i spolucestujících) např. na navigaci, když se připojím k wifině auta. To by v zahraničí nemuselo být úplně od věci, pokud nemám dost dat ve svém mobilním tarifu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PiZi Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Kdyz do columbuse strcim svou datovou sim, tak internet nepujde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 Ja by som radšej využíval mobilné dáta v mobile cez auto a nie opačne.Nechcem predražené balíčky keď v mobile mám 20GB dát každý mesiac. Len neviem či to tak ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PiZi Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 Mam datovou sim s relativne velkym objemem dat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joks Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 V 7. 7. 2020 na 10:50, Mikoho napsal: Ja by som radšej využíval mobilné dáta v mobile cez auto a nie opačne.Nechcem predražené balíčky keď v mobile mám 20GB dát každý mesiac. Len neviem či to tak ide. Ide. Zapnúť Hot Spot v mobile, potom zapnúť WIFI v infotaiment a pripojiť sa na sieť mobilu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 Super to vyskúšam . Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Random týpek Vloženo 12. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2022 V 12. 7. 2020 na 7:34, joks napsal: Ide. Zapnúť Hot Spot v mobile, potom zapnúť WIFI v infotaiment a pripojiť sa na sieť mobilu. Jenže na co to pak je když ten hotspot vytvořím už telefonem takže se lidé mohou napojit přímo na mobil a ne na auto, nějak nechápu proč to dělat složitě a spojovat auto s hotspotem telefonu a pak se jiným telefonem připojovat k autu, když se mohu jednoduše připojit přímo na ten hotspot z telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.