Publikováno Červen 4, 20205 r Pánové už jste někdo řešil nebo ještě lépe má už někdo v autě internet?
Červenec 2, 20205 r No hotspot tam mám ale když ho zapnu a chci ce na něj připojit tak mi skočí škodovácké stránky kde se musím registrovat a další nesmysly takže tuhle věc neřeším
Červenec 2, 20205 r Hmm, myslel jsem si, že tohle je služba omezená jen na infotainment Amundsen. Ale zdá se, že to jde i pro ostatní. Registraci mi to provedlo v pohodě, auto přidáno a tváří se, že si můžu koupit balíček. Jestli to chápu správně, tak si můžu koupit data skrze auto a čerpat je připojeným mobilem (můj i spolucestujících) např. na navigaci, když se připojím k wifině auta. To by v zahraničí nemuselo být úplně od věci, pokud nemám dost dat ve svém mobilním tarifu.
Červenec 7, 20205 r Ja by som radšej využíval mobilné dáta v mobile cez auto a nie opačne.Nechcem predražené balíčky keď v mobile mám 20GB dát každý mesiac. Len neviem či to tak ide.
Červenec 12, 20205 r V 7. 7. 2020 na 10:50, Mikoho napsal: Ja by som radšej využíval mobilné dáta v mobile cez auto a nie opačne.Nechcem predražené balíčky keď v mobile mám 20GB dát každý mesiac. Len neviem či to tak ide. Ide. Zapnúť Hot Spot v mobile, potom zapnúť WIFI v infotaiment a pripojiť sa na sieť mobilu.
Červenec 12, 20223 r V 12. 7. 2020 na 7:34, joks napsal: Ide. Zapnúť Hot Spot v mobile, potom zapnúť WIFI v infotaiment a pripojiť sa na sieť mobilu. Jenže na co to pak je když ten hotspot vytvořím už telefonem takže se lidé mohou napojit přímo na mobil a ne na auto, nějak nechápu proč to dělat složitě a spojovat auto s hotspotem telefonu a pak se jiným telefonem připojovat k autu, když se mohu jednoduše připojit přímo na ten hotspot z telefonu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.