Publikováno Červen 5, 20205 r dobrý den, mám kamiq 1.0 TSI 85kw a na volnoběh jde z motoru slyset nějaký zvuk - dá se to přirovnat k tikajicim hodinám .. máte někdo podobnou zkušenost? Díky za příspěvky. Mam najeto cca 5000 km ale dělá to od nového.
Červen 5, 20205 r Myslíš, že my tvůj motor slyšíme? Nahraj ten zvuk, jinak se nemá smysl o tom dál bavit. Mimochodem, motory TSI cvakají běžně, je tam slyšet vysokotlaké palivové čerpadlo a vstřikovací ventily.
Listopad 21, 20213 r no to cinkotanie je divné to ja nemám , ale čo to je neviem veru. To je pod sytičom ten motor je normálny alr cinkot nie .
Listopad 22, 20213 r @medveka.svp - svůj problém nadále řeš jen v jednom tématu. Duplicitu jsem smazal.
Listopad 22, 20213 r Měl jsem tsi a dělalo to hodně podobně. Jak psal pawouk, ventily a čerpadlo. Klasika.
Prosinec 11, 20213 r Tak po 3 dnech v servisu nic nenašli,popdle nich je to v pořádku.Ještě že mám prodlouženou záruku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.