Svatin Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 dobrý den, mám kamiq 1.0 TSI 85kw a na volnoběh jde z motoru slyset nějaký zvuk - dá se to přirovnat k tikajicim hodinám .. máte někdo podobnou zkušenost? Díky za příspěvky. Mam najeto cca 5000 km ale dělá to od nového. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červen 2020 Sdílet Vloženo 5. Červen 2020 Myslíš, že my tvůj motor slyšíme? Nahraj ten zvuk, jinak se nemá smysl o tom dál bavit. Mimochodem, motory TSI cvakají běžně, je tam slyšet vysokotlaké palivové čerpadlo a vstřikovací ventily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medveka.svp Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 21. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2021 no to cinkotanie je divné to ja nemám , ale čo to je neviem veru. To je pod sytičom ten motor je normálny alr cinkot nie . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 @medveka.svp - svůj problém nadále řeš jen v jednom tématu. Duplicitu jsem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 22. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2021 Měl jsem tsi a dělalo to hodně podobně. Jak psal pawouk, ventily a čerpadlo. Klasika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medveka.svp Vloženo 11. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2021 Tak po 3 dnech v servisu nic nenašli,popdle nich je to v pořádku.Ještě že mám prodlouženou záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 13. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2021 To ma mrzí, že sa nepodarilo zistiť príčinu nemám to rád takéto situácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.