Mipro Vloženo 10. Červen 2020 Sdílet Vloženo 10. Červen 2020 Ahoj lidi. Omlouvám se pokud to sem nepatří ale už jsem v koncích. Fábka pomalu na špalkách :-(. Snažím se rozchodit dálkové ovládání Bene 302. Drát kterým bez odporu a s odporem zamknu a otevřu zámky jsem našel.. Vše krásně šlape. Problém je že nevím jak dostat impulz z krabičky. Podařilo se mi zatím aby mi z bílého COM1 lezlo zamykání.. ale za boha se mi nedaří aby z bílo/černého lezlo odemykání.. co vše mám propojit? Jak to vlastně funguje? Myslel jsem že jsou tam relé a každé má vstup a výstup. Tzn na vstup dám GND a po sepnutí leze GND. A u druhého to stejné akorát na konec bych cvakl odpor. Ale asi to funguje jinak.. díky za případné rady Návod je zde https://alarmtuning.cz/stahnout-soubor.htm?id=1566 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekhaz Vloženo 14. Březen 2022 Sdílet Vloženo 14. Březen 2022 Mám stejný problém,najdu tady vysvětlení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.