randley Vloženo 11. Červen 2020 Sdílet Vloženo 11. Červen 2020 Ahoj, uz som hladal všade po fóre ale nikdy sa to nevyriešilo. Mám problém s turbom. Turbo od naštartovania tlačí len 0.3bar. Turbo išlo, po výmene pletenca na výfuku turbo nejde. Rozmýšlal som už aj nad lambda sondami či pri zváraní nemohli odísť, po odpojení lambda sond bez zmeny. Dalej som si všimol že mi trochu syčí hadica na podtlak do brzd, má to nejakú spojitosť? Čo pozrieť? Skúšal som aj odpojiť hadičku z regulácie turba bez zmeny. Aký tlak by mal ísť do n75 ventilu? Blow off som už skúšal vymeniť bez zmeny. Intercoolerove hadice som pozrel vyzerajú byť v poriadku. Motor je AUM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DwDckQo Vloženo 15. Červen 2020 Sdílet Vloženo 15. Červen 2020 Serus, máš to pravdepodobne v núdzovom režime. Neviem čo všetko odborníci zo servisu robili ale je to pri najmenšom divné, možno len zabudli zapojiť nejaký konektor k senzoru. Chcelo by to výpis chýb z riadiacej jednotky. Takto je ťažko bádať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.