Roman321123 Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Zdravím všechny. Nedávno mi vytahovali vstřikovače v servisu kvůli opravě jiných dílů. Podotýkám když jsem auto předával tak bylo plně pojízdné a vstřiky v pořádku. Obdržel jsem od servisu telefonát, že vstřiky jsou zapečené a nejdou vytáhnout takže se oprava prodlouží. Trvalo jim to celkem 5 dní než vytáhli komlet všechny 4. V ten den co mi bylo oznámeno že vstřiky byli vyndány jsem obdržel ještě jeden telefonát a servisák mi říkal že vstřiky opět zapojil a auto nestartuje a že to bude vyžadovat seřízení vstřikovačů. Tato oprava je celkem co vím peněžně drahá proto se ptám jestli mám po servisu požadovat toto seřízení uhradit protože jsem jim dovezl auto co bylo plně pojízdné nebo za to servis nemůže. Děkuji za rady a hezký den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 a čo sa robí ako hlavná vec ? no vstreky vybrať často nejdú to je pravda ... ak museli ísť von a ak si s tým súhlasil tak ťažko niečo vyriešiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.