Přejít na obsah

Elektrické otevírání/zavírání 5. dvěří - problémy

Host Ulipek

Doporučené příspěvky

Zdravím,

teď jak je léto se mi občas stává (většinou po dešti a jak auto uschne), že při otevírání kufru dveře zapípají, že nejdou otevřít (stačí jim trošku pomoct a jdou krásně a opakovaně pak již ok). Asi moc velký odpor. Může to být i něčím jiným než že je těsnění "přilepené" a motorky to neutáhnou? Jde o O3 Scout 2016.

Díky za tipy, rady a názory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Čaute všjchni :-). Měl jsem zhruba půl roku problém s víkem elektrického kufru jako vy všichni a popravdě si niko nevěděl rady, jak tento problém vyřešit. Ve Škoda servis pouze chtěli měnit dané díly, takže klasika. Musím se pochlubit, že jsem je všechny strčil do kapsy, protože jsem ten problém vyřešil sám a nestálo mě to ani korunu. Měl jsem toho hodně přečteného s tímhle problémem, vyzkoušel už i hodně věcí a pecka na závěr, protože jsem přišel na to, že cely problém byl ve špatném kontaktu levého světýlka uvnitř kufru, takže jsem dal jinou žárovku, upravil kontakty ve světe, aby už žádný problém s kontaktem nenastal a dveře opět fungují bez problémů :-))) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...