Makrofuller Vloženo 27. Červen 2020 Sdílet Vloženo 27. Červen 2020 Ahoj...mám problém který jsem tu ještě nenašel že by se řešil... U RS 2 TDI...při studeném motoru mě při rozjezdu a přilehlé jízdě auto lehce párkrát pocukne...lehce..a je hodně citlivý pedál...někdy to dělá často někdy dobu nic..s ohřátím to zmizí...výjimečně se stane že to rozcuka hodně...na autě měněný vstriky...lista...lambda..dpf cisteno...dvouhmota nová...už nikdo neví co stim...a vše toto měněno zbytečně v podstatě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makrofuller Vloženo 28. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 Po přečtení ještě některých příspěvků jsem včera odstavil EGR ventil a zatím se problém neprojevuje...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebius Vloženo 31. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Ahoj, už nevím, jak dál a než začít postupně vyměňovat díly za tisíce zkouším hledat pomoc u tady. Cca tři měsíce mi škube na volnoběh za studena motor (BMN). Po ujetí pár km a zahřátí tento problém mizí. V průběhu posledního měsíce se mi k tomu přidal štiplavý smrad venku (jakoby nespálená nafta, nebo spálený olej) a začala se ztrácet voda. Nevím zda to spolu souvisí. V květnu byly dělány rozvody i s vodní pumpou. Na jaře byl vyndán a vyčištěn EGR (důvodem byla vyskakující chyba-od té doby klid). Vstřiky jsem proměřoval. Naměřené hodnoty jsou v limitu -2 +2, tudíž předpokládám, že vstřiky budou ok. Z výfuku žádný bílý kouř nejde, nijak zvlášť to nedýmí. Víčko od oleje je ok bez bílé emulze. Narazil jsem tady na problémy s chladičem spalin. Mohl by způsobovat to cukání za studena ? Díky za rady případně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makrofuller Vloženo 31. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2020 Nejsem si jistej zda se tady něco dozvíš...?jsme asi jediní kdo má tohle auto v republice...?proč myslíš že chladič spalin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebius Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Třeba se někdo chytne :-) ke chladiči spalin mě vede ztrácející se voda a štiplavý smrad, ale nedovedu si představit zda to dokáže souviset s tím škubáním. Ty máš problém vyřešený nebo jen odstavení EGR pomohlo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.