Přejít na obsah

Cukání motoru za studena

Makrofuller

Doporučené příspěvky

Ahoj...mám problém který jsem tu ještě nenašel že by se řešil... U RS 2 TDI...při studeném motoru mě při rozjezdu a přilehlé jízdě auto lehce párkrát pocukne...lehce..a je hodně citlivý pedál...někdy to dělá často někdy dobu nic..s ohřátím to zmizí...výjimečně se stane že to rozcuka hodně...na autě měněný vstriky...lista...lambda..dpf cisteno...dvouhmota nová...už nikdo neví co stim...a vše toto měněno zbytečně v podstatě...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 měsíce později...

Ahoj,

už nevím, jak dál a než začít postupně vyměňovat díly za tisíce zkouším hledat pomoc u tady.

Cca tři měsíce mi škube na volnoběh za studena motor (BMN). Po ujetí pár km a zahřátí tento problém mizí. V průběhu posledního měsíce se mi k tomu přidal štiplavý smrad venku (jakoby nespálená nafta, nebo spálený olej) a začala se ztrácet voda. Nevím zda to spolu souvisí.

V květnu byly dělány rozvody i s vodní pumpou. Na jaře byl vyndán a vyčištěn EGR (důvodem byla vyskakující chyba-od té doby klid).

Vstřiky jsem proměřoval. Naměřené hodnoty jsou v limitu -2 +2, tudíž předpokládám, že vstřiky budou ok.

Z výfuku žádný bílý kouř nejde, nijak zvlášť to nedýmí. Víčko od oleje je ok bez bílé emulze.

Narazil jsem tady na problémy s chladičem spalin. Mohl by způsobovat to cukání za studena ? 

Díky za rady případně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...