plesgo Vloženo 29. Červen 2020 Sdílet Vloženo 29. Červen 2020 Zdravim, mam Oct II s Amundsenem. Koupil jsem SD kartu (velikost 64 GB) a system ukazuje, ze kartu nelze precist. Nevite, prosim, jestli ma Amundsen nejakou omezeni pro velikost SD karty? Hudba na SD karte je v MP3 formatu a SD karta je naformatovana v NTFS formatu. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Červen 2020 Sdílet Vloženo 29. Červen 2020 Podporován je jen FAT32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plesgo Vloženo 29. Červen 2020 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2020 Dekuji za odpoved. Musim tedy poridit max 32GB SD kartu a pak by to melo jit preformatovat z NTFS na FAT32..teda pokud se nepletu. Jinak jeste jednou dekuji za rychlou odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Červen 2020 Sdílet Vloženo 29. Červen 2020 Snad by mohlo stacit, kdyz ji naformatujes na FAT32. Ve Windows to nejspis nepujde, ale nejakym softwarem na to delanym ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fsvitep Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 Dnes jsem dával 32GB SD kartu a musel jsem naformátovat na FAT32, protože NTFS nepřečetla. Po naformátování fungovala ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.