LeeCe Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 vybírám nosič na tažné zařízení pro 4 kola. Chtěl bych vědět, zda máte zkušenosti s těmito dvěma : Thule VeloCompact 926 + adapter na 4 kolo 926 Thule VeloSpace XT 939 + adaptér 9381 pro 4 kola Jde mně hlavně o zkušenosti přímo s Kodiakem, zda při sklopení opravdu jde otevírat kufr a nic nezasahuje. Také zda je jeden z nich lepší během připevňování kol, novější/výběhový (kvůli náhradním dílům) apod Nebo i zkušenosti při jízdě se 4 koly, zda už to není příliš. Oba jsou pro 3 kola a čtvrté je jen s tím adaptérem. Jestli se dají složit do kufru kodiaka - 5-ti místná varianta (předpokládám, že Compact asi ano) Upevnění značky (zda oba nosiče ok). Jestli v případě dámským kol jste pořizovali i tyč Thule 982 939 je také dražší a co bych za to získal. Případně jaký jiný alternativní nosič máte vyzkoušený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Ahoj, mám Thule VeloSpace XT 939 (bez adaptéru, protože máme jen 3 kola) a naprosto v pořádku, jízda bez problémů, zacvaknutí značky taky...o víkendu jedu na kola, tak ti to vyfotím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 30. Červen 2020 Sdílet Vloženo 30. Červen 2020 Zvažoval jsem i easyfold, ale já nemám problém s místem v garáži, tak jsem to neřešil... Když bych srovnal velocompact a velospace, tak je to přesně řečeno v názvu - kompaktní v. prostorný nosič, na velocompact to musíš více " rvát", velospace se pohodlněji nakládá / vykládá... Obojí je velmi kvalitní, o tom nemusíš pochybovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2020 Zde slíbené foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeeCe Vloženo 7. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 Díky za fotky. Ještě by mě zajimalo, zda i tento VeloSpace XT 939 se dá dát do kufru Kodiaka nebo jen ten Velocompact. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 To je dobrý dotaz...do kufru se dá dát, ale na šikmo...jinak manipulace je super, lehký, skladny....nestojí na zemi celým svým objemem, ale jen konstrukcí (mineno ve výšce), je prostě fakt dobře skladny...odnesu, nasadim, vyrovnam zcela sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.