Mikhaell92 Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 Zdravím, chci se zeptat, dnes jsem jel delší cestu a zapnul sem si do zapalování jak dash cam tak i nabiječku telefonu. Vše fungovalo a po navratu když sem chtěl zapojit pouze kameru jsem zjistil že už žádný proud nejde. Pro jistotu jsem zkoušel i jiná napájení ale taky nic. Rozebral jsem pojistkovou skříň a všechny pojistky se zdají být v pohodě. Příručka uvádí že v rámci 12v zásuvky by se mělo u mé Octavie jednat o pojistku č. 40. Vše sem prošel. Nefunguje ani zasuvka 12v v kufru. děkuji za radu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Povedlo se mi to stejné… Vyřešils? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Zdaju sa byt poistky v pohode, alebo aj su? Obe zasuvky su na O3 prepojene na jednu poistku c. 40. Idealne vybrat a poistku premerat, nekontrolovat iba pohladom. Alebo rovno vymenit za novu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 19. Květen 2022 Sdílet Vloženo 19. Květen 2022 Ano, pohledově OK. Po výměně za novou vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronyyyk Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října Prosím a kde ji přesně najdu u Octavie 3 combi facelift 2019 Mám totiž stejný problém Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Října Sdílet Vloženo 30. Října Otvoris si navod, najdes si info kde su poistky za schrankou pod vypinacom svetiel a vymenis tu vadnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.