RDMBR Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 @jakas on ma iphone🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Já vím, ale preference wifi před daty by mohla být podobná... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Mám iPhone..... tam se píše o Androidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 23. leden 2021 Sdílet Vloženo 23. leden 2021 Já vím, že máš. Myslel jsem ale tuto část příspěvku: "Pokud se vas telefon zepta jestli chcete pripojit k WIFI siti ktera nema pripojeni k internetu, zvolte NEPRIPOJOVAT. Pokud byste zvolili opacny zpusob, nebyla by funkci mobilni data!" A to bys mohl mít i na iphone podobné, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acivava Vloženo 13. Červen 2021 Sdílet Vloženo 13. Červen 2021 (editace) Rapid 2020, pripojeni pres kabel prestalo uplne fungovat s hlaskou „Cannot Use Accessory, Only one accessory can be used at a time“. Pomohl az reset tovarniho nastaveni pro Infotainment. Setup (fyzicke tlacitko) -> tovarni nastaveni -> Smartlink. Editováno: 26. Červen 2021, autor: acivava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Plánovaná aktualizace https://elektrickevozy.cz/clanky/apple-carplay-ziska-nekolik-skvelych-vylepseni-po-kterych-jablickari-volaji-uz-roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.