Petr Tykvart Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 Zdravím, kde prosím najdu relé 429? Prolezl jsem dílenské příručky a nikde nic. Chci ho zkusit vyměnit kvůli neustálému odběru baterie 0,12mA. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 (editace) Tady je řeč o jiném, ale 429 je hned vedle. Editováno: 8. Červenec 2020, autor: McMatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tykvart Vloženo 9. Červenec 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2020 Moc děkuji. Jak se k němu dostanu? Musím vyndat box s pojistkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 Těžko říci, já mám jedničovou Fábii. Asi tady nikdo chytřejší není, tak budeš muset improvizovat. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2020 před 21 hodinami, Petr Tykvart napsal: Moc děkuji. Jak se k němu dostanu? Musím vyndat box s pojistkami? Zospodu vylupneš obd steker aby ti neškrabal ruku a kukaš cez otvor prepinača svetiel blbo ale ide to. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.